Маєток country Сlub у Петрово запрошує у гості

22.07.15, 16:00

Вже два з половиною роки у селищі Петрове (приблизно 95 км від Кіровограда, на лівому березі річки Інгулець) працює відреставрований старовинний особняк, збудований ще у 1905 році, який називається «Маєток country Сlub». Автори і творці проекту подбали про органічне поєднання старовинної архітектури в стилі еклектики, мереживної цегляної кладки, внутрішнього оздоблення та ландшафтного дизайну території.

Затишні готель і ресторан, літнє бунгало і винний льох, міні-зоопарк і яблуневий сад таять в собі чарівність щирої розкоші в самому серці степової України. Все це здатне задовольнити найвишуканіші смаки. Елегантний зал ресторану з неповторним інтер'єром розміщує до 40 гостей, а міні-готель, з його 5-ма комфортабельними номерами і турботливим персоналом, гарантують незабутній відпочинок.

З настанням літнього сезону гості можуть провести час в ресторані-бунгало, оформленому в традиційному стилі country, де насолодяться смачною і здоровою їжею зготованою на мангалі або в тандирі, продегустувати кращі вітчизняні та зарубіжні вина з власного льоху, помилуватися чарівним заходом сонця на свіжому повітрі. А все це доповнюється прохолодою відкритого плавального басейну, де особливо приємно освіжитися в літню спеку.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!