Першу гру зі "Що? Де? Коли?" у тайм-клубі "Берлога" виграв "Песец"

02.08.15, 14:00

У перший день серпня у тайм-клубі "Берлога" відбулося змагання зі спортивної версії гри "Що? Де? Коли?". Турнір організували спільно тайм-клуб та клуб "Брейн-Рум" у складі Андрія Бойко та Павла Горденка.

Андрій Бойко та Павло Горденко
Андрій Бойко та Павло Горденко
Участь у змаганні взяли п'ять команд по шість гравців кожна: "Sunrise", "Леся+Гриша", "Жили-были", "Песец" та "Мишки Гамми". Таким чином було покладено початок іграм у Любительській лізі у Кіровограді, турніри у рамках якої організатори обіцяють проводити у тайм-клубі "Берлога" регулярно. Серед гравців були як "зубри" інтелектуального руху, так і люди, які вперше сіли за ігрові столи. Окремо варто зауважити на участь у змаганнях інтелектуалів, які стояли у витоків руху на Кіровоградщині у Новоукраїнці - Олександр Каєнко, у Малій Висці - Олександр Дануца, та у Кіровограді - Дмитро Дурач і Олексій Хмара.

Команда "Sunrise"
Команда "Sunrise"
Організатори Любительської ліги, - Андрій Бойко і Павло Горденко - обидва вихідці з містечка Мала Виска на Кіровоградщині, яка залишається одним із найпотужніших центрів інтелектуального руху в нашій області. Хлопці зараз навчаються в Києві та Одесі, обидва пишуть хороші питання, так що участь у змаганнях варта уваги!

Команда "Жили-Были"
Команда "Жили-Были"
До слова, про вартість - реєстраційний внесок з команди - це 300 грн. (якщо у команді шысть гравців, то це по 50 грн. з людини). Протягом гри організатори видавали призи - книги, а також смачні напої, - а ще і переможці, і учасники отримали дипломи.

Команда "Мишки Гамми" - бронзові призери
Команда "Мишки Гамми" - бронзові призери
У соціальній мережі Facebook Андрій Бойко написав за результатами гри: "....Вот и закончилась первая игра клуба интеллектуальных игр "Брэйнрум"!. Поздравляем наших призеров! Хотим поблагодарить наших спонсоров - "Сеть вкусных кафе" и отдельное большое спасибо, уже родному, тайм-кафе "Берлога". Следите за новостями, обещаем, мы скоро вернемся!"

Команда "Леся + Гриша" - срібні призери
Команда "Леся + Гриша" - срібні призери
Про переможців: бронзову нагороду отримала команда "Жили - Были", срібло завоювала команда "Леся + Гриша", а переможцями стала команда "Песец"! Наступна гра, за словами організаторів, відбудеться вже 14-го серпня.

Команда "Песец" - золоті призери
Команда "Песец" - золоті призери



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!