Найкраща кава - на озері!

10.08.15, 10:00

На Кіровоградщині є чудові місця відпочинку, про які ми знаємо мало. Одним із найпопулярніших у Світловодську є «Голубе озеро», що знаходиться на околиці Свердлівки, пише сайт svet-life. «Голубе озеро» — штучно створена водойма, яка з початком теплого сезону збирає на своїх пляжах велику кількість відпочивальників.

Голубе озеро знаходиться в оренді, тож в’їзд на територію на автотранспорті платний, а скільки – та як поталанить. Кому десять гривень, а кому й усі двадцять, залежить від автівки, а можливо й інших, якихось критеріїв… Та все ж не шкода й ту двадцятку, якщо пляжі прибрані, а кущі, які заважають випиляні. Та все одно в туалеті та переодягальні не така вже й санітарія – можна краще слідкувати. Привертає увагу й те, що цього року піску біля берегової зони очевидно стало менше. Там де розташований майданчик для пляжного волейболу, стоїть крановий ескалатор який протягом дня завантажує машини піском.

Все нічого, якби ця робота проводилася не тоді, коли поряд мами з дітьми відпочивають, а ця чудо-машина «каптить» на всіх прекрасним ароматом солярки. Дивує й ще той факт, що в місці новоутвореного кар’єру вже висипано декілька купочок битої цегли із, що стоїть поряд з озером – ці відходи потім «загребуть» залишками піску, чи так і залишать?

Існує іще один факт, який вже багато років турбує відвідувачів – це стан дороги. Адже асфальт закінчується за межами Свердлівки, хоча стан дороги в селищі незадовільний (до речі, на околиці Свердлівки в очі кинувся дорожній каток та бульдозер – можливо скоро недоліки дороги виправлять? ), а далі йде ґрунтова дорога, точніше піщана.

Та все одно «Голубі озера» приваблюють відпочивальників своїм неповторним шармом. Орендарі водойми стараються слідкувати за порядком, та пускають представників торгівлі на територію, для того аби внести різноманітність в відпочинок. Наприклад підприємець Михайло часто привозить до озера чай та смачну каву (куштували – правда смачно!). Тож будемо мати надію, що в майбутньому ця зона літнього відпочинку виправить усі свої недоліки, й буде мати ще кращий попит.

Юлія Абрамкіна, для газети "Діалог"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!