До гри з "Тернополем" готові

25.08.15, 18:00

Сьогодні, 25 серпня, напередодні завтрашнього домашнього поєдинку проти ФК «Тернопіль», на центральному полі стадіону «Зірка» наша команда провела відкрите тренування для вболівальників та журналістів.

Як завжди, футболісти провели розминку, попрацювали з м’ячем та зіграли «двосторонку». Усі хлопці перебували в чудовому настрої та зовсім не виглядали втомленими після важкого кубкового протистояння з «Карпатами».


Після тренування Сергій Лавриненко запевнив, що усі футболісти відпочили після кубкової гри та готові до завтрашнього матчу.
– До гри з «Тернополем» ми підходимо в повній готовності. Наразі хлопці відновилися на дев’яносто відсотків, але завтра, переконаний, на футбольному полі вони виглядатимуть дуже добре. Звісно, перемогою над «Карпатами», а також тією грою, яку ми продемонстрували в поєдинку з львівською командою, ми самі собі підняли настрій. Тому я впевнений, що до завтрашнього протистояння ми повністю готові.
Ми ретельно вивчали гру тернополян. Нам протистоятиме доволі злагоджена команда, футболісти якої завжди грають з повною самовіддачею. «Тернопіль» має характер і є доволі непоступливим суперником. Безперечно, гра для нас буде досить складною. У той же час, як показують останні матчі, багато ігор складаються для нас саме таким чином. У Кіровограді всі суперники закриваються на власній половині поля, діють від оборони та грають на контратаках. Доволі важко долати такий злагоджений захист, але, звісно, ми завжди робимо все можливе, щоб досягти в кожному матчі лише позитивного результату.

– Тренерський штаб завтра дасть можливість перепочити футболістам, які грали з «Карпатами»?
– Залежно від функціонального стану окремих гравців спробуємо провести невеличку ротацію складу, адже вже через три дні на нас чекає гра в Чернігові. Там традиційно важко складаються матчі, тому нам треба мати свіжі сили й на ту гру.

– Кого хотіли б побачити у суперниках «Зірки» в 1/8-й фіналу кубка України?
Про можливих опонентів у Кубку України поки не думаємо. У будь-якому разі, хто б нам не попався, ми будемо максимально налаштовуватися на цю гру і, думаю, з допомогою наших вболівальників, які несамовито підтримували нас і в протистоянні з «Карпатами», ми зіграємо якомога краще, – наголосив наставник кіровоградців.


Крім Сергія Дмитровича, свій коментар по грі з «Карпатами» дав один із героїв того протистояння Павло Поштаренко.
– Щиро радію з того, що ми змогли перемогти. Серія пенальті це, перш за все, лотерея, в якій нам пощастило більше, ніж «Карпатам». Уже доволі давно мені не доводилось брати участь в серії пенальті. До гри з львів’янами ми регулярно відпрацьовували пробиття пенальті на тренуваннях. І те, що я для себе напрацював, вдалося застосувати й у серії проти «Карпат». Міг відбити й більше, але це вже не так важливо. Головне, що ми перемогли, – констатував голкіпер «Зірки».

Крім того, після тренування своїми враженнями від кубкової зустрічі з львів’янами, а також думками про наступний матч з «Тернополем» з клубною прес-службою поділився Ігор Загальський.
– Брати ініціативу в свої руки та пробивати пенальті у ворота «Карпат», можливо, було дещо складно, але це було виваженим рішенням. Я знав, що битиму. І дуже радію з того, що в підсумку все так вдало для нас склалося, і ми змогли перемогти львівську команду.

– З ким хотіли б зіграти в 1/8-й фіналу?
Особисто мені, як кіровоградцю, у суперники хотілося б отримати «Олександрію». А так, в принципі, немає різниці, з ким грати.

– Після перемоги над «Карпатами» як налаштовуєтеся на завтрашню зустріч?
Про кубкову гру з «Карпатами» ми вже забули. Зараз всі наші думки приковані виключно до матчу з «Тернополем». Легких ігор не буває, і в поєдинку з «Тернополем» легкою прогулянки також не слід очікувати. На завтрашній матч ми настроюємося так само, як і на протистояння з «Карпатами». Як і в кожній грі, завтра будемо грати лише на перемогу.

Прес-служба ФК "Зірка"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!