Треба не боятися розпочинати знов

26.08.15, 18:00

Сьогодні, 26 серпня, у Кіровограді відбувся День відкритих дверей «Безробіття у Кіровограді. Міфи та реальності».

Захід був організований у ТОВ «Друкмаш-Центр» у партнерстві з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості, а інформаційну підтримку надала громадська організація "Турбота" - регіональний партнер Фундації прав людини у реалізації проекта "Новий старт", який здійснюється за фінансової підтримки Посольства Литви в Україні.

День відкритих дверей привернув неабияку увагу кіровоградців. І це не дивно - "Друкмаш-центр" має широкий спектр діяльності: від виробництва інвалідних візків, протезів молочної залози та протезно-ортопедичних виробів до реабілітаційних послуг (до складу компанії входить Центр здоров'я "Драйв" - унікальний для Кіровограда заклад) до будівництва і вироблення меблів. Отже, працювати сюди можуть йти працівники різноманітних спеціальностей. Керівництво ставить лише дві вимоги: сумлінна, якісна, праця та бажання розвиватися, удосконалювати себе.

Генеральный директор ТОВ "Друкмаш-центр" - Людмила Шубіна - яскравий приклад жінки, яка побудувала потужне підприємство практично з нуля, на уламках колись відомого заводу. При чому працює воно за найвищими стандартами якості і соціальними стандартами: жодного разу за двадцять років роботи товариства не було затримки по заробітній платі. Слухаючи, як Людмила Володимирівна розповідає про своє підприємство, відвідувачки заходу самі заражалися цією енергією, і екскурсія, яку провели підрозділами підприємства, лише підігріла увагу до наявних вакансій.

"Приклад Людміли Шубіної ще раз доводить: треба не боятися робити свою справу, - говорить керівниця проекту "Новий старт" на Кіровоградщині Ольга Гріднєва. - Треба лише постійно працювати над собою і брати за приклад успішні історії, а також шукати можливості навколо себе: є робота, є можливості для самозайнятості. Сподіваємось, що учасниці освітніх заході в рамках проекту зможуть розкрити в собі такі якості."

Жінкам, які прийшли поцікавитись вакансіями було також надано інформацію про тренінги і майстеркласи, що відбудуться вже у вересні в рамках проекту на Кіровоградщині. Ті, кому ця інформація була в нагоді, залишали свої контактні дані активісткам ГО "Турбота".




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!