«Осіння краса» в обласному госпіталі для ветеранів

03.10.15, 10:00

Першого жовтня співробітники Кіровоградського обласного художнього музею завітали до Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни з пересувною виставкою «Осіння краса» в рамках відзначення Дня ветерана України та Міжнародного дня людей похилого віку.

Завдяки картинам з фондового зібрання художнього музею, пацієнти госпіталю, зокрема літні люди, ветерани, а також медичний персонал мали змогу долучитися до перегляду краєвидів рідного краю та натюрмортів, що звеселяють око щедрими осінніми дарами. Така виставка мала на меті нагадати присутнім, якою прекрасною порою є осінь, які чудові барви вона вносить у наше життя в усьому розмаїтті її іпостасей і, звичайно ж, залучити людей до світу мистецтва, при відкрити віконечко у світ осінньої краси, вимальованої дбайливою рукою художника.

Особливо приємно було відзначити, що до перегляду виставки долучилися і наші захисники, воїни, які перебувають у госпіталі на лікуванні та реабілітації. Серед представлених на виставці робіт можна було побачити такі картини, як «Натюрморт з куманцем» К. М. Ломикіна, «Натюрморт під калиновим кущем» Ю. Б. Гончаренка, «Соняшники» А. О. Куцаченка, «Натюрморт осінній» М. В. Надєждіна, «Натюрморт. Квіти» В. С. Середенка, «Дачі» В. О. Федорова, «Хутір Надія. Ставок» Л. А. Яковлєвої, «Осінній мотив» Ю. Б. Вінтенка, «Рожнятовка» І. І. Марченко, «Пейзаж». В. Г. Плітіна. Співробітники Кіровоградського обласного художнього музею дуже раді, що завдяки таким чудовим творам мали нагоду подарувати пацієнтам госпіталю часточку радості, гарного настрою, позитиву та осінньої краси.

Богдана Бабенко - науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!