Попереду - зима, але вже думаємо про весну

28.11.15, 14:00

ПриватБанк та один із найбільших оптових постачальників паливно-мастильних матеріалів для сільськогосподарських підприємств області продовжують успішну співпрацю. Наразі, кіровоградська компанія "Октан-Ойл" продовжила угоду з ПриватБанком про виділення овердрафтового кредиту загальним обсягом майже 3 млн грн. Як повідомили в банку, компанія має намір використати отримані кредитні кошти на закупівлю палива з метою забезпечення аграріїв Кіровоградщини під час проведення посівної кампанії.

"Вже не один рік ми співпрацюємо з ПриватБанком, який щоразу підтвержує своє звання найбільшого, найдоступнішого для клієнтів та найтехнологічнішого, - говорить Юрій Ковальчук, директор підприємства. - Сьогодні ми маємо можливість отримати фінансування на доступних умовах та без бюрократії. Це найдзвичайно важливо, особливо враховуючи непрості економічні умови в державі. Від оперативносі та результативності нашої співпраці залежить якість підгтовки та проведення посівної кампанії господарствами регіону".

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування економіки, кредитами банку вже користуються понад 146 тисяч компаній і підприємств.

"Ми кредитуємо! Основним завданням для нас сьогодні є надання допомогти вітчизняному бізнесу не просто вистояти, а розвиватись, іти вперед, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Отримати нашу підтримку - доступний кредит і на вигідних умовах, може будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста та прозора технологія кредитування. Для отримання необхідних коштів достатньо мати рахунок у нашому банку та користуватися іншими сучасними послугами".

Довідка: Товариство з обмеженою відповідальністю «ОКТАН-ОЙЛ» (м Знам'янка, Кіровоградська обл) працює на ринку з 2005 року і займається оптовими поставками паливно-мастильних матеріалів для сільськогосподарських підприємств області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!