Яка прекрасна наша планета!

12.02.16, 12:00

Асоціація музеїв космонавтики України спільно з партнерами запрошує молоь від 5 до 18 років взяти участь у відкритому конкурсі творчих робіт, присвяченому 55-річчю першого польоту людини в космос «Яка прекрасна наша планета!».

Цілі та завдання конкурсу: популяризація досягнень світової космонавтики; підвищення інтересу творчої молоді до космонавтики; залучення учнів до вивчення і використання сучасних інформаційних і мультимедійних технологій; виховання відповідальності за наш спільний дім– планету Земля.

Учасники конкурсу:
Вікові групи: 5-9 років, 10-14 років, 15-18 років.
Зміст конкурсу: Учасникам конкурсу пропонується випробувати свої сили в художній, декоративно-прикладній, технічній творчості та мультимедіа презентаціях.


Розділи конкурсу: Живопис; графіка; комп’ютерна графіка; декоративно-прикладне мистецтво; технічна творчість; мультимедіа.

Теми: світоглядне значення першого польоту людини в космос; освоєння космічного простору: історія, сучасність, майбутнє; краса Космосу і планети Земля; фантазії на тему «Космос».

Вимоги до творчих робіт:
роботи повинні відповідати принципам гуманізму і толерантності; роботи в розділах живопис, графіка, комп’ютерна графіка повинні бути виконані на аркушах формату А4, А3 і взяті в паспарту. Дані про автора повинні бути представлені в супровідному документі, що містить: • прізвище, ім’я автора, вік; • повне найменування освітньої установи і клас; • адреса, контактний телефон; • назва роботи; • тема роботи; • ПІБ керівника, контакти;

Організація конкурсу - Всі роботи учасників конкурсу надсилаються до оргкомітету конкурсу. Кожна конкурсна робота оцінюється трьома незалежними експертами журі за наступними критеріями: оригінальність; відповідність обраній темі; художнє виконання. Журі визначає переможців у кожній віковій групі по всім розділам конкурсу.

Прийом робіт на конкурс проводиться з 10 лютого по 30 березня 2016 року за адресою: 10008, Україна, м. Житомир, вул. Дмитрівська, 5. Музей космонавтики ім. С.П. Корольова. Оргкомітет Міжнародного відкритого конкурсу «Яка прекрасна наша планета!» Роботи в жанрі мультимедіа прохання надсилати разом з описом на електронну адресу: post@cosmosmuseum.info Оргкомітет інформує учасників конкурсу про результати до 5 квітня 2016 року.

Призи і нагороди:

нагородження переможців проводиться в кожній віковій групі за всіма розділами конкурсу; дипломами лауреатів та цінними призами нагороджуються автори робіт, що зайняли 1-3 місця в кожному розділі та в кожній віковій групі; всім учасникам конкурсу вручається «Диплом учасника» Роботи переможців будуть представлені на міжнародній пересувній виставці, яка буде експонуватися в Україні та закордоном.

Підведення підсумків: Нагородження переможців та презентація виставки творчих робіт, які зайняли призові місця, відбудеться під час святкування, присвяченого Дню космонавтики, в Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради 12 квітня 2016 року. Організатори конкурсу залишають за собою право використовувати роботи, надіслані на конкурс, для цілей освіти і популяризації досягнень космонавтики, в тому числі для ілюстрацій в альбомах і книгах, із зазначенням імені автора.

Контакти - ГО «Асоціація музеїв космонавтики України» Михайло Псюк post@cosmosmuseum.info +38 0412 372030 +38 0412 472627



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!