Здорове харчування - цікаве спілкування!

22.02.16, 10:00

Днями у Новоукраїнці пройшов майстер-клас, присвячений проблемам забезпечення людства продуктами харчування. Це заняття відбулося у школі №8, де впроваджується проект "Здорове харчування - цікаве спілкування", підтриманий програмою "Активні громадяни" Британської ради в Україні.

Автор проекту - вкиладач англійської мови Людмила Талашкевич, - розповідає, що глобальна проблема забезпечення людства продуктами харчування стосується всіх без винятку людей будь-якої країни, тож школярі були зацікавлені дізнатися, у чому полягає суть глобальних проблем та вияснити причини, які впливають на глобальну продовольчу проблему.
Під час заняття йшлося також про причини голоду, який супроводжував людство протягом всієї історії його існування, а ще діти та дорослі провели паралелі із сучасністю, познайомилися із відмінністю у харчуванні людей у різних регіонах планети, з'ясували, що харчування відрізняється за калорійністю та впливає на тривалість життя людини.

Наостанку учасники заняття зробили висновок, що людям варто берегти природні багатства і, особливо, водні ресурси. А ще - бути раціональними господарями на своій планеті. А державам і урядам більше думати про майбутнє своіх народів. Більше про проект "
Здорове харчування - цікаве спілкування!" на сторінці за посиланням.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!