Піца, загадки і ще багато смачного та веселого

26.02.16, 14:00

Проект "Здорове харчування - цікаве спілкування!" набирає обертів у Новоукраїнці! Підтриманий Британською Радою в Україні за програмою "Активні громадяни", проект має на меті перетворити школярів на справжніх шеф-кухарів та тренерів у приготуванні страв. Діти навчаться основам здорового харчування і дізнаються про крос-культурні аспекти їжі.

Минулої п'ятниці учасники проекту мали дуже насичений день - їх радо приймали у найкращій столовій міста, яка знаходиться в господарстві "Зерновик". Гарна, чиста, оснащена всим необхідним для роботи та відпочинку, столова має у залі і телевізор, і кондиціонери, а завідуюча радо розповіла дітям про правила перебування на кухні та правила безпеки.

Діти побачили сучасні електричні плити, духовки для випікання хлібо-булочних виробів, електричну сковорідку, холодильники для зберігання продуктів, електромясорубку та дізналися багато цікавого про це і інше кухонне начиння. Кухня також оснащена спеціальними ємностями, де їжа певний час залишається гарячою.
Хлопчики та дівчатка відвідали приміщення для миття посуду та підсобні приміщення для персоналу із душовими кабінками та туалетами. Після огляду кухні завідуюча розповіла дітям про те, як правильно користуватися побутовою хімією.
- Ми дуже вдячні генеральному директору ТОВ "Зерновик" Володимиру Вікторовичу
Ігнатенку за розуміння і дієву підтримку в реалізації нашого проекту!, - ділиться керівник проекту Людмила Талашкевич.
В
тім, пригоди школярів того дня не закінчилися! Ви знаєте, що всі діти дуже люблять піцу, тож учні школи №8 не могли не спробувати свої сили у приготуванні цієї смакоти. У рамках проекту 19-го лютого учны самі (!) готували і далі, звісно, пробували піцу. А ще - відгадували загадки про їжу, про вітаміни, овочі та фрукти. Оргкомітет проекту щиро дякує закладу "Pizza House" за гостинність! Піца була дуууууже смачна, а день - веселий!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!