«Безпечна мандрівка» у дитячому садку «Незабудка»

13.03.16, 18:00

Днями рятувальники провели мандрівку Країною безпеки для вихованців дитячого садка №3 «Незабудка», що у Кіровограді.

Фахівці Управління ДСНС щомісяця відвідують дошкільні навчальні заклади аби навчити наймолодших жителів міста початкових знань з питань безпеки життєдіяльності. На хлопчиків та дівчаток цього дня чекала гра-змагання «Безпечна мандрівка», долучившись до якої діти з легкістю запам’ятовували навчальний матеріал та могли застосувати нові знання на практиці.

Протягом подорожі діти відгадували загадки про те, чим небезпечний вогонь та пожежа, а відповіді складали з літер, наданих ведучою. Кмітливості малюкам не позичати, тож цей конкурс пройшов з успіхом. Зупинилися рятувальники і на безпеці у побуті – з «чарівної скриньки» дітлахи діставали різноманітні речі на зразок сірників чи кухонного приладдя та розповідали, якими вже дозволяється користуватися, а якими – ні та з допомогою гостей пояснювали чому.
Діти активно приймали участь і в рухливих змаганнях - долали перешкоди та рятували друга із «задимленої» кімнати. Разом з рятувальниками учасники конкурсів навчилися правильно одягати протигаз та дізналися для чого він призначений. Також нагадали телефон Служби порятунку, і дізналися, чому не можна чіпати на вулиці невідомі іграшки та як діяти у разі пожежі. Проведення заходу високо оцінили і педагоги навчального закладу, зазначивши, що завдяки візиту до садка рятувальників діти краще розуміють поняття безпеки, адже спілкуються безпосередньо з людьми однієї з найвідважніших професій.
Дітям та вихователям рятувальники залишили застережні листівки, з яких кожен зможе поновити знання, отримані під час подорожі.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!