Консьєрж-сервіс у Кіровограді

14.03.16, 12:00

Консьєрж-сервіс в Україні - це нова послуга, до якої люди ще не зовсім звикли, та й для багатьох не дуже зрозуміла. У нас в Кіровограді таку послугу для своїх клієнтів запровадила компанія «Імперія-Агро».

Що ж це таке насправді? Це професійна служба виконання Ваших бажань, Ваш особистий чарівник, готовий до виконання побажань в будь-яку хвилину дня і ночі, де б Ви не були. Вам потрібно лише набрати номер телефону!

Консьєрж-сервіс вирішує питання від замовлення їжі до організації банкетів, від замовлення таксі до повноцінної організації відпочинку. Найголовніше в роботі Консьєрж - Сервісу - надання допомоги цілодобово, в БУДЬ-ЯКУ годину, в БУДЬ-ЯКИЙ день тижня, року, в БУДЬ-ЯКОМУ куточку світу!
При цьому не важливо клієнту необхідно дізнатися прогноз погоди, чи замовити авіапереліт. Для того, щоб мати змогу користуватися послугами консьєрж-сервісу, купуйте продукцію від компанії «Імперія-Агро» на суму від 5 тис. $, а ми подбаємо про економію Вашого часу і будемо поруч в необхідну годину. Консьєрж - Сервіс від «Імперії-Агро» - це зручно та конфіденційно!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!