У Кіровограді сотня жителів стали донорами

20.03.16, 18:00

За три хвилі всеукраїнської донорської акції «Допомогти може кожен» сотня кіровоградців стали донорами. Всього вони здали більше 40 літрів крові в обласній лікарні на потреби хворих. Чергова хвиля акція завершилася сьогодні, 18 березня, повідомляють у регіональному осередку ВМГО «Фундація Регіональних ініціатив».

– До акції долучаються все більше людей, бо розуміють, що ця справа корисна. Окрім того, до нас уже приєдналися так звані стейкхолдери, наприклад, начальник льотної академії Сергій Неділько, який прийняв естафету від свого курсанта. Певного шарму акції додали почесні донори, які також здавали кров. Під час останньої хвилі підтримали акцію студенти льотної академії, волонтери обласного Червоного Хреста та громадської організації «Волонтерський рух першої допомоги».
Сьогодні кількість донорів сягнула рівно ста. Ці люди здали кров і цим стовідсотково комусь врятували життя або полегшили перебіг хвороби. Тому ми раді, що ті зусилля, які пішли на організацію акцію, були витрачені не марно, – наголосив керівник регіонального осередку організації Дмитро Бабак. Як кажуть активісти, акцію планують продовжити через кілька місяців.

Нагадаємо, перша хвиля акції пройшла у жовтні минулого року. Друга – у грудні. Координатори акції: 066-616-51-28 (Дмитро), 050-487-09-17 (Дар’я).
Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!