"Кривавий Хелловін": У Кропивницькому донори здавали кров

01.11.16, 16:00

В обласному центрі Хелловін відсвяткували донорською акцією «Кривавий понеділок» в обласній лікарні сьогодні, 31 жовтня, повідомляють у регіональному осередку ВМГО «Фундація регіональних ініціатив».

Участь у акції взяло 22 донори, які здали майже 7 літрів крові на потреби хворих. «Насправді хотіло взяти участь 25 людей, але трьом з них під час обстеження відмовили – незадовільний тиск, недостатня вага. Але всі залишилися задоволеними. Акція продовжиться завтра і триватиме до п’ятниці. Із середи підключаться студенти льотної академії, технічного університету, активісти Волонтерського руху першої допомоги. Купа емоцій, нових знайомств і гарних вражень», – розповіла координатор акції Дар’я Копієвська.
Частина крові, яку здали в цей день донори, піде на потребу онкохворого хлопчика. Він потребував рідкісної 4+ групи крові. Нагадаємо, це четверта хвиля всеукраїнської донорської акції «Допомогти може кожен». За попередні три хвилі донорами стали сотня містян. Всього вони здали більше 40 літрів крові в обласній лікарні на потреби хворих. Також у базі донорів, яку ведуть активісти, нині більше 200 бажаючих прийти на допомогу.
Тим, хто бажає долучитися до акції, треба заповнити анкету https://bit.ly/2eIUteA Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. Координатори акції: 095-366-47-33 (Дар’я Копієвська) та 066-616-51-28 (Дмитро Бабак). Офіційна сторінка заходу https://bit.ly/2eIUteA



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!