Європейський досвід на службі Маловисківської об’єднаної громади

02.04.16, 11:33

Після створення першої в області об'єднаної територіальної громади - Маловисківської, її голова Юрій Гульдас звернувся до районної газети з проханням розміщати інформацію і новини ОТГ. Домовленості , начебто ,було досягнуто, але… Практика показала, що "Маловисківські вісті" не охоче беруть новини і повідомлення.

З ініціативи Ради старійшин підтримки виконавчого комітету було прийнято рішення видавати власний інформаційного бюлетеня Маловисківської об’єднаної територіальної громади «Міські Вісті». Працювати почали швидко, але з розумом. Наразі, бюлетень - це 4 сторінки друкують за позабюджетних кошти (точніше, за власні кошти голови ОТГ) та за підтримки громадської організації «Наше місто - спільний дім».

Інформаційне наповнення: статті, нариси, коментарів, фотографії і верстку - це справа усіх працівників міської ради і волонтерів. Дописувачами у бюлетень стали вчителі шкіл, лікарі, співробітники будинку культури і бібліотеки. Пишуть про себе, про цікаві події, інформують про досягнення і проблеми в громаді загалом і к кожному селі окремо. Сам голова Маловисківської ОТГ говорить: «Ми розповідатимемо про справжній стан справ у громаді, про наші успіхи та невдачі, про намагання створити структуру нового типу, яка б відповідала вимогам часу та працювала задля людей».

Бюлетель видають , поки що не регулярно - за потреби. Друкують у Кривому Розі, кольоровим друком і накладом 5,5 тисяч примірників. Доставляють і розповсюджують «Міські Вісті» безкоштовно у 12 населених пунктах громади.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!