Легким порухом руки старий майданчик перетворюється на новий!

06.04.16, 18:00

В Новоукраїнці у сквер, що на розі вулиць Воровського і Чапаєва, перенесено залишки обладнання із старого дитячого майданчика. Заново збудовано нові пісочниці і завезено пісок для гри найменших мешканців міста. Окрім, того біля нового майданчика побудували вбиральню – це не остання зручність яку оцінили і батьки, і діти.

Валентина Остапчук пише, що обладнання майданчика перебуває під постійним контролем жителів прилеглих будинків. Це особливо актуально, адже наразі обладнання іншого антивандального майданчика і надалі піддається «набігам» розбишак, які напередодні знову зіпсували кілька тренажерів. Попри прикрі факти неповаги до майна громади , за ініціативи молодих сімей та міськвиконкому триває встановлення ще одного дитячого майданчика на селищі цукрозаводу: вже окультурено територію на місці колишнього дитсадочка, встановлені пісочниці, лавки, урни, огорожа, освітлення.

Робота над встановленням гойдалок та гірки буде завершена найближчим часом! До ініціативи громади і влади активно долучились депутати та підприємці. І як підтверджує практика, спільна робота громади і влади не лише сприяє розвитку міста, а й бережному ставленню та громадському контролю за спільною власністю, збереженню чистоти навколо громадських місць .



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!