Oблaсний екoлoгічний фестивaль "ЧИСТOFEST": корисна праця і розваги

24.04.16, 18:00

Вчора, 23 квітня, Кіровоград приєднався до всеукраїнської акції - у місті відбувся Oблaсний екoлoгічний фестивaль "ЧИСТOFEST", oргaнізoвaний ГO “Let’s do it, Ukraine”.

Центральною локацією фестивалю був Ковалівський парк. Тут прибирали і розважались: ціла низка цікавих й яскравих заходів була передбачена організаторами у програмі. одним із найвідвідуваніших майстер-класів став проведений Тетяною Костенко! Тетяна працювала до останньої (заготовленої завчасно) писаночки з солоного тіста. Діти із задоволенням розмальовували отримані від Тетяни писанки й брали їх собі на пам'ять про свято влаштоване напередодні Великодня.

Проте, лад наводили не лише у центрі міста. Координатори фестивалю опікувались парковою зоною за КНТУ, наводили лад у районі ТЦ "Плазма", у Лісопарковій, Парку Перемоги (міський сад), біля Кіровоградського кар'єру, джерела Святого Даніїла та у Парку космонавтів.

Одразу дві локації "захопили" курсанти Кіровоградської льотної академії, волонтери ГО "Еко-Альянс 4.0.", "Волонтерський рух першої допомоги" та учасники Загону швидкого реагування Кіровоградської обласної організації ТЧХУ. Ранок вони розпочали з прибирання своєї території біля БК "Авіатор", а потім поїхали за селище "Молодіжне", де місцеві жителі створили несанкціоноване сміттєзвалище.

Ще одним майданчиком став Обласний художній музей, в якому з грудня відбувається капітальний ремонт. Аби прискорити відкриття музею, який завжди є центром цікавих і корисних заходів, волонтери зібрались наводити чистототу.

Гарний настрій, море позитивних емоцій отримали усі учасники фестивалю!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!