84 конкурсанта приїхали у Вільшанку на фестиваль

04.05.16, 10:00

Цього тижня у селищі міського типу Вільшанка відбулося гучне дійство – Другий відкритий обласний дитячий пісенний фестиваль-конкурс «З отчої криниці», який був організований «Благодійним фондом Ярослава Бублика» за сприяння Кіровоградської облдержадмінстації та під патронатом депутата Верховної ради України Костянтина Яриніча.

У фестивалі взяли участь 84 конкурсанта. Вокалісти з усієї області з’їхалася продемонструвати свої таланти. Та й насправді, було чим захоплюватися: обдарована молодь вражала сильними голосами та милувала сучасною українською піснею. На свято пісні були запрошені шановані та досвідчені у цій справі члени журі – Народний артист України Мар’ян Гаденко та Заслужена артистка естрадного мистецтва Тетяна Мудра.
Також до складу журі увійшли: призерка «Слов’янського базару 2015» Анна Твердоступ, лауреат пісенного фестивалю «Доля» Катерина Чиквідзе, депутат Вільшанської районної ради Ярослав Кіров. І засновник Благодійного фонду – Ярослав Бублик. Учасники конкурсу мали змогу спробувати себе (на вибір) у трьох номінаціях: сучасна естрадна пісня, авторська пісня та співана поезія, сучасна обробка народної пісні, у вікових категоріях – молодша, середня та старша групи. Організовуючи цей захід, активісти «Благодійного фонду Ярослава Бублика» запланували для дітей не тільки конкурсну програму, а ще й розважальну.
Дітей запросили на невеличку екскурсію до с. Осички до затишного нового парку відпочинку. Там можна було помилуватися неймовірно красивими краєвидами, побачити, як пасуться красень-кінь Кутель та поні Попелюшка, відпочити на гойдалках та смачненько перекусити. Після виступу всіх конкурсантів, свято пісні продовжилося на головній площі Вільшанки, де було змонтовано сцену для Гала-концерту заходу. Саме там журі оголошувало переможців номінацій. А глядачі мали змогу їх почути та порадіти за їх перемогу. Дипломами учасників конкурсу та цінними призами було нагороджено 84 учасники. З них у Гала-концерт, який проходив на головній площі Вільшанки, потрапило 29 фіналістів, які співали на великій сцені та отримали від фонду грошову винагороду у розмірі 200 грн.
Приз глядацьких симпатій отримав Микита Романенко з Вільшанського району разом з фінансовим заохоченням у розмірі 500 грн. А ось гран-прі пісенного конкурсу «З отчої криниці» отримав гурт "HeartBeat" разом з 5000 гривень із села Побузьке Голованівського району. Вітаємо! Також було подаровано музичним школам районів області 15 сертифікатів на придбання радіомікрофонів. На гала-концерті були й приємні сюрпризи! Порадували глядачів виступи Народного артиста України Мар’яна Гаденко та Заслуженої артистки естрадного мистецтва Тетяни Мудрої, фіналістів проекту «Х-фактор» гурту «Тріода» та Анни Твердоступ. Вітаємо переможців! Дякуємо організаторам! Дуже гарний та плідний на емоції день!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!