Як уникнути черг, зекономи на платежах та допомогти ОСББ?!

27.05.16, 10:00

Днями Кіровоградський регіональний прес-офіс ПриватБанку спільно з керівництвом ДП “Центргаз” ВАТ “Кіровоградгаз”, ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, ПАТ “Кіровоградобленерго” провели прес-ланч для журналістів регіональних ЗМІ. Співробітники ПриватБанку та запрошені комунальники детально розповіли про можливості оплати комунальних послуг, унікальні пропозиції новоствореним об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків та відповіли на усі питання присутніх журналістів.

“Коли 3 травня ми з колегами побачили черги у самому центрі міста біля головпоштамту, нашому здивуванню не було меж, - розповідає Анжела Дзінзюра, керівник регіонального прес-офісу ПриватБанку. - Звичайно, ми розуміємо, що повідомлення комунальників про введення пені, у разі несвоєчасної оплати за користування їх послугами, спонукало людей оплачувати все до визначеного 5 числа. Але ж віддалені канали оплати - інтернет-банкінг Приват24, термінали самообслуговування чи навіть каси відділень можуть допомогти уникнути черг, зберегти нерви та зекономити кошти”.

“Ми пропонуємо чудові, легкі у користуванні, швидкі та технологічні сервіси сплати комунальних послуг, - розповів учасникам прес-ланчу Олексій Харін, керівник Направлення платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми пропонуємо нашим клієнтам 6 шляхів сплати : у касах віділень, у Приват24, у терміналах самообслуговування, по телефону, скориставшись додатком “Фотокаса” у смартфоні чи підключивши послугу “Регулярні платежі. Наше завдання на сьогодні - навчити усіх клієнтів оплачувати платежі, користуючись віддаленими каналами, стати асами у інтернет-оплатах ”.

Якщо Ви віддаєте перевагу живому спілкуванню ПриватБанк чекає на Вас у касах відділень. Не маєте часу, обмежені у пересуванні, з інтернетом на ти - оплачуйте усі платежі у Приват24. Не маєте вдома інтернету, але не бажаєте стояти у черзі - на Вас чекають термінали самообслуговування. Сьогодні ПриватБанк пропонує своїм клієнтам оплачувати усі платежі навіть по телефону, скориставшись безкоштовним, цілодобовим номером інформаційної підтримки ПриватБанку 3700, і оператори усі платежі здійснять самі. А додаток до смартфону “Фотокаса” допоможе здійснювати платежі, лише сфотографувавши квитанції, а далі - справа техніки. Підключена послуга “Регулярні платежі” допоможе усім забути про обов’язкові щомісячні сплати назавжди, банк самостійно та вчасно оплатить усе за клієнта.

“Наші клієнти повинні щомісячно повідомляти ДП “Центргаз” ВАТ “Кіровоградгаз” показники лічильників, - розповідає Михайло Савченко, заступник директора ДП “Центргаз” ВАТ “Кіровоградгаз”. - Шляхи повідомлень можуть бути різними, в тому числі, і при оплаті через Приват24. Що стосується черг, то вони зумовлені збільшенням кількості абонентів, які отримують субсидії, і щомісячно звіряють стан рахунку - показники, проплати, переплати. Так, визнаємо, що навіть величезна кількість наших телефонних операторів не в змозі прийняти усі дзвінки з повідомленнями показників лічильників, тому ми приймаємо усі шляхи - Приват24, ТСО, каси банків, СМС-повідомлення, телефон тощо. Я особисто оплачую усі комульні платежі у Приват24, не раз користувався і терміналом самообслуговування. Мені подобається, усе вже внесено, чудові шаблони, в які досить лише внести теперішні показники лічильників”.

Для зручності клієнтів “Центргаз” відкриває нові абонентські відділи, які стануть сервісними центрами, на зразок сервісних центрів міськради, за адресами: вул.Медвєдєва,1 (перший поверх бізнес-центру “Ельворті”) та вул.Г.Сталінграда,16/17 ( у відділенні ПриватБанку).

“З ПриватБанком ми співпрацюємо давно, ефективно та взаємовигідно, - розповів Роман Ілик, директор КП “Дніпро-Кіровоград”. - Навіть сьогодні, уже під час зустрічі, ми домовились, для зручності наших клієнтів, здійснювати оплату і на нашому сайті підприємства - через посилання на ПриватБанк. Ми пропонуємо різні шляхи спалти, головне - аби усі сплачували вчасно та добросовісно. Тоді усі комунальні підприємства будуть працювати, не відчуваючи браку коштів”.

“На жаль, чи не щоденно змінюються тарифи, змінюється тарифна сітка проплат, яка залежить від кількості спожитої електроенергії, лічиника тощо, - розповідає Дмитро Корнєєв, начальник відділу по роботі з побутовими абонентами ПАТ “Кіровоградобленерго”. - Тому нашим клієнтам дуже складно самостійно правильно вирахувати суму оплати, навіть маючи на руках показники лічильника. Тому ми рекомендуємо спочатку повідомити постачалька про показники лічильника - через сайт або телефон 1570 та дізнатись суму оплати, а вже потім здійснювати платежі”.

Враховуючи ліквідацію ЖЕКів, які перестануть існувати вже з 1 липня цього року, ПриваБанк рекомендує скористатись повним безкоштовним автоматизованим сервісом для ОСББ по обслуговуванню повного спектру комунальних платежів. Сьогодні у Кіровограді створено 22 ОСББ, а очікується не менше 1200, які лише розпочинають свою роботу і мають погану уяву, як вести усі бухгалтерські документи.

За допомогою цього сервісу можна автоматично нараховувати внески мешканцям (квартплата, сміття, ліфт і т.д.), формувати розмір сум для оплати послуг з утримання будинку та прибудинкової території з урахуванням пільг і субсидій, здійснювати автоматичний розподіл платежів, що надійшли від мешканців, здійснених через канали ПриватБанку (Приват24, відділення, термінал самообслуговування). Крім того, сервіс здійснює відображення суми заборгованості абонента при оплаті через ПриватБанк та надає можливість перегляду інформації по ОСББ, перебуваючи в будь-якій точці світу де є інтернет. Керівникам ОСББ сервіс дасть змогу безкоштовно відправляти квитанцій на e-mail абонентам або друкувати їх для оплати заборгованості. Крім того, ця система повністю замінить паспортиста, пропонуючи автоматично здійснювати ведення паспортного обліку мешканців. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!