Марійка Сухонос повернулася у рідне місто із Гран-Прі

30.05.16, 18:00

Дві юні кіровоградки Марійка Сухонос та Софійка Михайленко взяли участь у Всеукаїнському пісенному фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами "Золотий птах", що проходив 25-28 травня у м.Вінниця. Дівчатка активно беруть участь у всіх заходах Кіровоградської обласної організвції інвалідів "Народна академія творчості", тому тут вірили в перемогу, що вони не підведуть!

Марійка Сухонос та Софійка Михайленк
Марійка Сухонос та Софійка Михайленк
Фестиваль-конкурс проходив 26-го травня у галереї "Інтершик", а наступного дня - у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського. Там відбувся Гала-концерт та нагородження переможців.
Фестиваль проходив дуже на високому рівні - у його рамках були майстер-класи з вокалу та тренінги психологічної підтримки для конкурсантів, а ще - цікава ексурсія містом, лялькова вистава "Івасик-Телесик" та візит на співаючі фонтани.

Конкурсанти були дуже сильні, і кіровоградки до останнього не знали, хто переможе, бо кожна дитина заслуговувала на перемогу! За підсумками експертного жюрі Марійка Сухонос стала володаркою "ГРАН-ПРІ" фестивалю та візьме участь у щорічному Міжнародному пісенному фестивалі для молоді з обмеженими можливостями, який відбудеться в липні у польському місті Чехочинек. Фестиваль називається «Чехочинські творчі зустрічі». Це можливо завдяки тому, що проект «Золотий птах» має іноземного партнера - це представник Республіки Польща, Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS».

Ельміра Небесна, Кіровоград - Вінниця



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!