Стрічка кіровоградських ліцеїстів підкорила журі Міжнародного кмнофестивалю NEXT-2016

02.06.16, 9:51

Минулого тижня в Одесс відбувся Міжнародний кінофестиваль NEXT-2016. Оцінювали конкурсна роботи два незалежних журі - професійне та дитяче. Як повідомляє сайт viknaodessa.od.ua серед аматорських стрічок перемогу отримав фільм "Діти з особливими потребами". Стрічку, якій дитяче журі одноголосно віддало перевагу, зняли учениці 10-го філологічного-1 класу (Режисер: Карина Макарук, Оператори: Карина Макарук, Аліна Сімбаба, Головні герої: Олександра Рудіч, Аліна Сімбаба, Поліна Чуйко, діти).

Сам автори охарактеризували свою роботу так: «Ми намагалися розкрити тему обмеженості дітей з особливими потребами в суспільстві. Показати, що ми самі можемо зламати усі перешкоди, що стають перед такими дітьми. Це історія про сильних дітей, яким не потрібне співчуття».

Нагороду на закритті фестивалю вручили не авторкам - їх не було на заході, а голова БФ «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова. Проте, звичайно, заслужена нагорода дістанеться адресата.

Сама стрічка під назвою «+0,5%» вперше була представлена на П’ятому ліцейному фестивалі аматорського кіно «Промінь-2016». Кіровоградське журі присудило дівчатам друге місце.

Саму стрічку пропонуємо увазі читачів "Тусовки"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!