У Кіровограді формують базу донорів

06.06.16, 12:01

У Кіровограді стартував масштабний онлайн-проект по формуванню бази донорів «Врятуй життя за хвилину». Основна ціль – зібрати до півтисячі контактів потенційних донорів, які зможуть у будь-який час прийти і здати кров тим, хто потребує переливання, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

Вже відгукнулося більше 130 кіровоградців, які заповнили анкету і згодні поділитися своєю кров’ю з хворими. «Питання донорства крові є як ніколи актуальним у нашому місті. Бійці АТО, матері після пологів, діти хворі на лейкоз, люди після важких травм – ось основні категорії людей, яким найчастіше потрібна донорська кров. На сьогодні не існує достатньо великої бази донорів у Кіровограді і коли з'являєтсья потреба у крові, далеко не завжди вдається знайти її. Цей проект є вирішенням цієї проблеми. Кожен містянин зможе звернутися і отримати цю допомогу. Тож не залишайтеся байдужими. Ви дійсно можете врятувати чиєсь життя», – наголошує координатор проекту Дмитро Бабак.

Нагадаємо, раніше активісти вже провели три хвилі всеукраїнської акції зі збору крові «Допомогти може кожен». За цей час сотня кіровоградців стали донорами і здали для потреб хворих понад 40 літрів крові. Для того, щоб потрапити в базу, треба заповнити анкету goo.gl/CXBH8b Офіційна сторінка заходу https://vk.com/fri_donor Координатор проекту: 066-616-51-28 (Дмитро).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!