​Встигнути все

24.06.16, 16:00

З 15 по 18 червня 2016 р. вихованці народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії “Час Пік” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості продемонстрували свої таланти на Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості “Єдина родина” у курортному місті Очаків.

У фестивалі взяли участь більше 400 дітей хореографічних та вокальних колективів з Миколаївської, Харківської, Волинської, Хмельницької, Запорізької, Донецької, Кіровоградської, Сумської, Житомирської, Вінницької та Рівненської областей України. Усі учасники особливо відзначили високий рівень організації фестивалю: затишні кімнати, мальовнича територія, численні заходи для культурного відпочинку дітей та ін. А для керівників художніх колективів найприємніші враження залишила цікава та змістовна зустріч з міським головою та начальником відділу освіти м. Очакова.

У конкурсній програмі “Час Пік” представив 2 твори, один з них був прем’єрним. Кваліфіковане журі виставило високі оцінки з похвальними коментарями. Обґрунтувавши свої бали кожному колективу-учаснику, вони розподілили призові місця. В урочистій атмосфері володарем І місця оголосили кіровоградський колектив – ансамбль сучасної хореографії “Час Пік”, а також вручили подяки художньому керівнику колективу – Відміннику освіти України І. Мурованій та балетмейстеру – О. Черновій.

Колектив нагородили також статуеткою, кожну дитину та керівників – медалями та цінними подарунками. А від Олени Педоренко, заступника директора УДЦПО з навчально-виховної роботи, та представників оргкомітету фестивалю невтомно лунали щирі слова подяки усім керівникам колективів за їх кропітку працю, любов до підростаючого покоління та відданість педагогічній та мистецькій справі.

Особливе місце у серцях дітей залишила зустріч та спільний відпочинок з людьми з обмеженими можливостями. Юні конкурсанти не по чуткам дізнались: немає перешкод для людини, яка бажає жити “на повну”. І підкорити танцпол дискотеки можливо, навіть, коли рухаєшся за допомогою візка.

На шляху до дому вихованці “Час Піку” ще довго обмінювались враженнями з цього приводу і спогадами про незабутній відпочинок.

Яніна Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!