Оutlet-містечко для молоді працювало в Кіровограді

24.06.16, 14:00

23 червня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запросила кіровоградців до веселого та креативного оutlet-містечка «Вільний простір ідей». Цьогорічна вулична акція до Дня молоді вражала своєю насиченою програмою, розвагами та подарунками.

Підтримало проведення акції Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА та наші постійні друзі та партнери – центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та магазин «Kancler.com».

Оutlet-містечко – це молодіжний вільний простір, це локації відповідно інтересам та вподобанням сучасної молоді, це літній відпочинок та роздуми про майбутнє.

Заходи акції відбувалися на тематичних майданчиках. Так на творчому майданчику майстрині ТО «Hand-made подія» презентували поробки в різних техніках hand-made мистецтва та провели ряд цікавих майстер-класів.

В спортивній локації відбувалися змагання з Дартсу, яке традиційно влаштували представники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Хлопці да дівчата змагалися у влучності, за що отримали медалі та пам’ятні грамоти.

Гамірно та весело було на туристичному майданчику. Працівники Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді представили виставку світлин та провели кілька цікавих майстер-класів. Також усі бажаючі могли відчути себе справжніми туристами – забравшись у туристичний намет та загорнувшись у спальний мішок.

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості організував мобільний пункт з профорієнтації для молоді де хлопці та дівчата могли пройти тестування та дізнатися про те, які професії їм підходять найбільше.

Також на майданчику профорієнтації відбулась презентація вищого професійного училища №4. Учасники акції могли не лише отримати вичерпну інформацію про навчальний заклад але й побачити діючу міні-сівалку, яку створили учні училища.

В локації безпеки працювала тест-лабораторія від КЗ «Обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» та ГО «ЛЖВ». Тут гості містечка проходили безкоштовне анонімне тестування на ВІЛ/СНІД та інші хвороби, що передаються статевим шляхом.

Традиційну програму безпеки презентувало Управління ДСНС України в Кіровоградській області. Була облаштована виставка вибухонебезпечних предметів та проведена цікава програма. Серед конкурсів - ворожіння на безпеку, змагання з розмотування пожежного рукава та одягання костюма пожежника.

Цікаву інтелектуальну вікторину та конкурсну програму презентували бібліотекарі. Тут молодь перевіряла свої знання та змагалась у різних веселих конкурсах, а також отримувала гарні призи від магазину«Kancler.com».

Традиційно найбільше відвідувачів зібралося на гостьовому майданчику. Запальні танці вихованок школи східного танцю «Шакті» і презентація бойових мистецтв Сходу від Кіровоградської обласної федерації Лао-тайських бойових мистецтв «Лао-Муей» розпалили цікавість глядачів. Вихованці імідж-центру «Ольга» презентували українську колекцію «Віночок» та свої вокальні та театральні таланти. Ігор Гусак додав драйву до святкової програми. Його вокальні імпровізації вразили глядачів. А хлопці та дівчата з молодіжного театру «Палата №6» просто закохали у себе глядачів!

І звісно ж ми не забуваємо про підтримку наших хлопців, що знаходяться на Сході країни. На патріотичному майданчику відбувся благодійний розпродаж поробок та прикрас. Усі зібрані кошти у сумі 505 грн. були передані волонтерам громадської ініціативи «Армія SOS». Також кіровоградці долучилися до акції «Бібліотека українського воїна», подарувавши книги для бібліотек військових частин. Тут же відбувся майстер-клас з енкаустики та розпродаж поробок майстрині Світлани Хавроненко.

Ми дякуємо усім, хто незважаючи на спеку разом з нами провів свій вільний час на майданчиках оutlet-містечка (заходи акції відвідало понад 500 кіровоградців), а також вітаємо молодь Кіровоградщини з наступаючим Днем молоді.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!