Юних кіровоградців запрошують до літньої БізнесШколи

21.07.16, 12:00

ЮніорБанк запрошує усіх, кому вже виповнилось 6, і ще не виповнилось 17, урізноманітнити свої літні канікули - зробити їх не лише яскравими, але й пізнавальними. Щоп’ятниці о 16.00 у приміщенні middle-office Кіровоградської філії ПриватБанку (що по вул.Преображенській,26/70) на усіх креативних, веселих та допитливих чекає літня БізнесШкола.

Тут немає математики, і не потрібно штудіювати товстелезні підручники. Тут весело та цікаво. Тут на мить можна стати бізнесменом чи банкіром, навчитись складати бізнес-плани та керувати власними бажаннями.

“Якщо вам здається, що банківська чи фінасова діяльність - це складно, важко, чи навіть нецікаво, то ви страшенно помиляєтесь, - доводить Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Навіть 7-річні у нас стають підкорювачами бізнесу, навчаються створювати бізнес-імперії та вдало розпоряджатись фінансами. І лише вам наші топ-менеджери розкриють усі банківські секрети - від ВІП-корпоративного бізнесу до БонусПлюс”.

“Я дізналась про літню БізнесШколу у відділенні, і аби не нудьгувати під час канікул, вирішила відвідати перше заняття та подивитись, чи сподобається, - ділиться враженнями юна кіровоградка Ольга Трофімова. - Не просто сподобалось, я у захваті! Не можу дочекатись наступної п’ятниці. От сьогодні, наприклад, я принесла на заняття свою карту бажань. Робила її власноруч і як то кажуть - на одному диханні. Впевнена, що все, що я запланувала, намріяла - збудеться!”

“БізнесШкола ЮніорБанку абсолютно безкоштовна, - продовжує пані Вікторія. - Але слід поквапитись, адже максимальна кількість дітей в групі - 25 осіб. Тут ваші дітки не лише отримають нові знання та навички, але й знайдуть нових друзів, як серед однолітків, так і серед топ-менеджерів банку. Чекаємо на кожного.”

Бізнес-Школа навчить бути лідером, стати самостійним, товариським, дізнатися, як працює банк і як побудувати свій перший start-up! А ще - правильно ставити цілі і планувати бюджет, збирати і інвестувати, будувати комунікації в мережі Інтернет, і все про банківські технології. Освітня програма “ЮніорБанк” стартувала ще у 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні і Латвії, об'єднуючи більш 500 000 школярів.

У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки “Освіта та кар'єра”, яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!