Київстар продовжує активне будівництво мереж 3G

02.08.16, 10:00

До 3G-мережі Київстар в Кіровоградській області підключено м. Олександрія. Вже 26 населених пунктів області користуються швидкісним мобільним інтернетом від національного телеком-оператора. Київстар продовжує активне будівництво мереж 3G і вже охопив зв'язком нового покоління територію, де мешкає понад 48% населення України.

В Кіровоградській області швидкісним мобільним інтернетом від Київстар тепер можуть користуватися мешканці Олександрії, Звенигородки, Марто-Іванівки, Приютівки, Войнівки, Протопопівки. Всього сучасна мережа телеком-оператора охоплює 26 населених пунктів області. Протягом тижня національний оператор підключив до швидкісного 3G-інтернету ще 14 райцентрів і прилеглі до них селища, де мешкає близько 500 тисяч осіб.

Послуги швидкісного 3G-інтернету Київстар на сьогодні доступні в понад 1800 населених пунктах для 20 млн мешканців України. Одночасно з налаштуванням мереж нового покоління Київстар здійснює повну заміну обладнання на основі новітніх технологічних рішень для мереж 4G та LTE. У сотнях населених пунктів проводиться налаштування вже побудованих мереж 3G для найближчих комерційних запусків. У планах компанії – подвоїти до кінця року кількість підключених населених пунктів, щоб швидкісним 3G-інтернетом Київстар могли користуватися 58% населення України. Користування зв'язком у мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів і не потребує спеціальних налаштувань або заміни SIM-карти. Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один із нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.

Довідка про Київстар Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і понад 800 тис. клієнтів фіксованого інтернету. Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!