Нові учасники відібрані для гала-концерту «Караоке у Дендропарку»

02.08.16, 14:00

Приємною традицією суботньої вечірньої програми став дев’ятий відбірковий тур проекту «Караоке у Дендропарку-2», який відбувся 30-липня. За ініціативи творчого подружжя Миколи та Лариси Онул, Дендропарк відкрив нових зірок проекту.

Піснею «Подруга ночь» Максима Барського було обрано 8 найталановитіших учасників. Після виконання рандомно обраних надвідомих музичних композицій, шляхом аплодисментів активних вболівальників, до другого туру пройшло 4 учасника. А у фінальному вокальному двобої зійшлись Цирфа Микола та Ткачова Ольга. Після традиційного збору коштів, під час фінальної пісні, переможцем ста в Микола , якому вдалось зібрати 208 грн., а його опонентці Ользі – 108 грн.
Проте, за рішенням організаторів заходу, і Цирфа Микола, і Ткачова Ольга стали учасниками фінального гала-концерту проекту «Караоке у Дендропарку-2»! Проте цього разу обмін капелюхами не відбулось, а зібрані кошти були направлені на благодійність для Ігнатьєва Даниїла Сергійовича, якомувсього 11 років. Хлопчик страждає на мікроцефалію, ДЦП, спастичний тетрапарез, зі стійкими руховими порушеннями, епісиндром на резидуально-органічному фоні.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!