Нові веб-сайти робитимуть українські активістки - під керівництвом американських колег

14.08.16, 10:00

«Прес-клуб реформ» став одним із десяти громадських об'єднань в Україні, які робитимуть собі нові веб-сторінки на платформі LightCMS у рамках проекту, що його запровадили активістки із «WAKE» («Жіночий Альянс Обміну Знань», Сан-Франциско) та експертки із «Українського Жіночого Фонду» (Україна, Київ) - у партнерстві із компанією NetSuite. До речі, окрім «Прес-клубу реформ» наше місто у проекті представляє також громадська організація «Територія успіху».

В якості учасника цього проекту кожна громадська організація отримає від NetSuite на безкоштовній основі інструмент для створення сайту та хостинг сторінки. Українські фахівці пройдуть он-лайн навчання щодо розробки веб-стратегій, проектування і наповнення сайтів інформацією. Вони отримуватимуть постійну підтримку і консультування від експерток NetSuite та команди WAKE і УЖФ.

Перший вебінар за програмою
Перший вебінар за програмою
- Ми очікуємо, що протягом серпня-вересня 2016 року пройдемо гарне навчання і вже наприкінці вересня презентуємо громаді, партнерам та журналістам новий веб-сайтї нашої організації, - говорить координатор «Прес-клубу реформ» Вікторія Талашкевич. Пані Вікторія, до того ж є технічним радником проекту і надає консультативну підтримку решті учасників під час занять.

Навчання проходить он-лайн – кожна із десяти організацій-учасниць із різних куточків України отримає знання про те, як налаштовувати та наповнювати контентом свої веб-сторінки на платформі LightCMS, як налаштовувати зв'язок із соціальними медіа та формувати інформаційні бюлетені і блоги, яким чином налаштовувати Google Analytics та використовувати ресурс Canva для візуалізації контенту.

Серед співробітників проекту - Хезер Рамсі, співзасновниця і головний операційний директор WAKE, Еллі Ханауер, директор з питань навчання та впливу у WAKE, Олеся Бондар, виконавчий директор «Українського Жіночого фонду» та куратор програми Tech2Empower в Україні, Памела Якобс, відповідальна за соціальні програми у компанії NetSuite, а також Вікторія Талашкевич, керівник громадської організації «Прес-клуб реформ», технічний радник проекту. Щоб дізнатися більше про проект – звертайтеся до «Українського Жіночого фонду» за електронною поштою: olesya@uwf.kiev.ua (Олеся Бондар).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!