«Каприз» підкорив Грецію

01.09.16, 18:00

Хореографічний колектив сучасного танцю «Каприз» Центру дитячої та юнацької творчості ім. О. Шакала Олександрійської міської ради (керівник Труш Н.М.) взяв участь у ІІІ-му Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Зіркове узбережжя».

Фестиваль проходив у Греції з 17 по 22 серпня 2016 року на півострові Халкідікі у м. Неа Фокія в міжнародному спортивному таборі «Skourascamp». У фестивалі прийняли участь колективи з України, Греції, Румунії, Сербії.

В номінації «Народний стилізований танець» (старша вікова категорія), колектив «Каприз» посів І призове місце.

Окрім виступів та репетицій діти мали змогу цікаво та активно відпочити. Для них проводили пізнавальні майстер-класи з акторської майстерності, англійської мови та хореографії. Величезна територія табору сприяла заняттям різними видами спорту. Учасники мали змогу покататися на каное, постріляти з луків, поплавати в басейні, пограти у волейбол, теніс. А ще було безліч екстрим-розваг. Лагідне Егейське море сприяло гарному настрою та чудовому відпочинку.

Наприкінці подорожі «Каприз» побував у мальовничих містах Греції, Афітосі та Салоніках. Пейзажі, храми, площі цих міст полонили своєю красою та колоритом.

Подорожуючи Грецією та представляючи нашу рідну Україну на міжнародному фестивалі, у вихованців «Капризу» залишилася безліч позитивних, незабутніх емоцій. Відчуття патріотизму та гордість за нашу державу охоплювало упродовж всієї подорожі, особливо під час нагородження призовими містами українських колективів!

Прес- центр управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!