Голос місцевих ЗМІ у Херсоні слухають Ірина Ткаченко та Ганна Коломієць

09.09.16, 18:00

У Херсоні триває тренінг для представників громадського сектору, що відповідають за зв’язки з громадськістю. Кіровоградщину на заході представляє громадська активістка Ганна Коломієць і спів-засновник мережі медіа-кемпів Ірина Ткаченко

- Це мій другий освітній вояж в межах проекту "Голос місцевих ЗМІ", новий простір, нові люди. Вивчаємо ефективні комунікації для громадських організацій. Обіцяли інновації без секретів - отримала. Тільки перший день, а заглиблення в тему колосальне!, - пише у соціальних мережах Ірина Ткаченко. За її словами, кожна сесія - відкриття, потрясіння, випробування. Концентрація меседжів, інноватики в подачі матеріалу, вправах, експериментах.

Серед іншого, на тренінгу йде мова про те, як зробити співпрацю ЗМІ та громадських організацій більш плідною та продуктивною – про це йшла мова на зустрічі учасників тренінгу та журналістів радіо, ТБ, онлайн-та друкованих медіа Херсону. З точки зору медійників, представникам громадських організацій варто займати проактивну позицію у співпраці зі ЗМІ, бути експертами, співпрацювати з профільними проектами на майданчиках ЗМІ, надавати якісний фото- та відеоматеріал. Говорили також про те, як знайти цікавий ракурс подання інформації.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!