Здоровому – все здорово!

31.10.16, 12:00

З кожним роком зростає відсоток дітей, що мають відхилення у здоров'ї. Це пов'язано з масою негативних явищ сучасного життя: соціальними потрясіннями, екологічним неблагополуччям; масовим поширення алкоголізму, куріння, наркоманії. Збереження здоров’я підростаючого покоління на сьогоднішній день є надзвичайною актуальною темою для людства.

З огляду на це, у місті Кропивницький Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» провели дводенний семінар-тренінг «Здоровий спосіб життя» на тему: «Твій вибір - твоє життя!» для вихованців Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» та Комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

На зустріч з вихованцями були запрошені кваліфіковані спеціалісти-психологи, а також тренери зі спортивних дисциплін, які провели ряд тренінгів. Діти відвідали спортивний клуб «Борець», де ознайомились з таким видом спорту, як бразильське джиу-джитсу, побачили показове тренування,спробували прийоми.

Окрім навчально-пізнавальної інформації, діти ще й тематично розважились, побували на головному стадіоні міста. Для дітлахів на «Зірці» були організовані змагання-естафети, в яких взяли участь основний склад футболістів та тренери команди. Спортсмени демонстрували елементи техніки і жонглювали м’ячем, а діти били пенальті голкіперам «Зірки». По завершенню заходу кожна дитина отримала подарунок та поласувала смаколиками!
Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»» висловлює щирі слова подяки Всім учасникам проекту: КПНЗ «Кіровоградському обласному центру дитячої та юнацької творчості», а саме заступнику директора з навчально—методичної роботи Андрію Фоменко, Клініка дружня до молоді – Олені Рижковій, СК «Борец» головному тренеру Євгену Скирді та всьому основному складу футбольного клубу «Зірка». Дякуємо Вам за натхненну і самовіддану працю, за віру у майбутнє. Ваша підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем виховання підростаючого покоління.

Прес-служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»». Контактний телефон: 0505262936



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!