Книжки про майбутнє пропонує «МамоШкола»

07.02.17, 10:04

З метою інформаційної допомоги вагітним та тим, хто планує вагітність, в рамках «Сімейного абонементу» бібліотекарі відділу абонементу вирішили відкрити інформаційний пункт «МамоШкола» на базі КЗ «Центр планування сім’ї та репродукції людини» та постійно презентувати майбутнім батькам новинки літератури з питань вагітності та пологів.

Вагітність – це не лише найпрекрасніший час у житті жінки, а й найвідповідальніший. Народження дитини повністю змінює наше життя, наповнює її новим змістом. Дуже важливо, щоб очікування цього щасливого моменту дарувало тільки приємні емоції. Молода мама повинна підготуватися до зустрічі свого малюка. Зробити все, щоб він народився здоровим та міцним, був щасливим з перших днів життя.

Практика показує, що у вагітних жінок щодня виникає безліч різноманітних запитань. Своєчасна і, головне, грамотна відповідь на них – це основа сприятливого перебігу вагітності.

Книги для вагітних є завжди хорошими помічниками, адже завдяки їм можна знайти кваліфіковані відповіді фахівців на запитання: як підготуватися та як поводитися під час вагітності; як народити здорову дитину та як доглядати за немовлям; дізнатися, що потрібно робити для того, щоб малюк зростав здоровим та щасливим.

Отримати інформацію можна, відвідавши КЗ «Центр планування сім’ї та репродукції людини», та скористатися книжками з відповідної тематики з фонду бібліотеки.1 лютого бібліотекарі презентували кращі книги для мам і татусів, що чекають на поповнення у своїх сім’ях. Запропоновані видання допоможуть вступити в новий етап життя з більшою впевненістю і з великим запасом знань, а також залишать після прочитання позитивні емоції.

На сайті нашої бібліотеки, у розділі «МамоШкола» ви з легкістю знайдете літературу, яка вас зацікавить. http://lib.kr.ua/index.php?menuid=220



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!