1000 і 1 Ждун: які товари можна придбати з героєм мема в інтернеті

07.03.17, 16:00

Нещодавно в інтернеті з’явився мем Ждун, який стрімко набув світової популярності. На цій хвилі українці ще раз продемонстрували свою винахідливість Ждун тільки з’явився, але вже приносить прибуток багатьом онлайн-користувачам. В OLX відібрали найцікавіші пропозиції з новим героєм.

Створила Ждуна і назвала його Homunculus loxodontus голландська художниця Маргріт ван Бріфорт. Її надихнули люди, які сидять у черзі до лікаря. Маргріт поєднала в образі Ждуна риси морського слона, комахи й людини. Фотографії цього персонажа потрапили в інтернет — і буквально за кілька місяців Ждун став відомим майже в усьому світі. У нього вже навіть є власний акаунт в “Інстаграмі” і стікери в “Телеграмі”.

В Україні Ждуна по-тутешньому назвали Почекуном. Зараз своїм Ждуном може обзавестися кожен охочий. На OLXінтернет-героя пропонують у різних варіантах від 2 до 400 грн: це предмети домашнього вжитку, іграшки, твори мистецтва та багато іншого.

Ждун, надрукований на 3D-принтері

Усього за 100 грн ви можете придбати мініатюрного Ждуна з пластику, який створений за допомогою 3D-принтера. В оригіналі виробник пропонує модель сірого кольору. Проте для естетів наявні 3D-моделі Ждуна в червоному, синьому, фіолетовому й навіть лазуровому кольорах.

В’язаний Ждун

Романтичний Ждун чудове рішення для подарунка без приводу. В’язаний Ждун із сердечком коштуватиме 109 грн.

Повстяний Ждун

А цей Ждун, схоже, зовсім утомився чекати на свого покупця. Іграшка, зроблена з повсті, ексклюзивна — вона існує в єдиному екземплярі. Придбати таку мініатюру Ждуна можна за 400 грн.

Картина зі Ждуном

Ждунів не лише ліплять, в’яжуть і валяють, а й малюють. Точніше, клеять із клаптиків тканини. Якщо ви цінуєте вироби образотворчого мистецтва, створені власноруч, радимо придбати за 75 грн картину зі Ждуном, що виконана в техніці кінусайга. Це цікавий різновид техніки печворку. Різниця лиш у тому, що тут клаптики тканини не зшивають, а склеюють.

Чохол для телефона зі Ждуном

За 100 грн ви маєте можливість придбати оригінальні чохли для iPhone 5 і 5s. Ждун і його подруга, зображені на чохлах, — хороший вибір для тих, хто постійно чекає дзвінків і не розлучається зі своїм телефоном ні на мить. Дуже символічно, погодьтеся.

Стікер для ноутбука зі Ждуном

Декорувати можна не лише телефони, а й ноутбуки. Стікер із Ждуном і підписом “Посиджу, почекаю лайків” — найкращий подарунок SMM-спеціалістам. Коштує такий стікер усього 2 грн.

Футболка зі Ждуном

І на закуску — футболка зі Ждуном. Вона стане доречною в ситуаціях, коли вам потрібно буде відвідати державну установу: скромно вмоститися де-небудь у куточку, покласти руки на коліна й чекати, чекати, чекати своєї черги. Вартість таких футболок — від 150 грн.

Довідка: OLX — сервіс для розміщення оголошень № 1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 12 млн оголошень і щомісяця поповнюється понад 3 млн нових пропозицій. Щосекунди на сервісі публікують два нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс входить у топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (панель Fusion, листопад 2016 р.). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум один раз на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!