Юні "Зірочки" побували у гостях у музеї

16.03.17, 10:00

Обласний художній музей, продовжуючи співпрацю з дошкільними та загальноосвітніми учбовими закладами міста та області, пропонує проведення пересувних виставок, майстер-класів, інтерактивних програм на різну тематику. З приходом весни пробуджується природа, відчувається наближення Великодніх свят, до яких люди починають виготовляти писанки.

Перед Великоднім святом у музеї вже стало гарною традицією проводити майстер-класи із виготовлення писанок, мотанок, крапанок, птахів. 15 березня 2017 року наукові співробітники обласного художнього музею провели екскурсію та майстер-клас із виготовлення виробів з солоного тіста. Цього сонячного музей запропонував вихованцям дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 15 "Зірочка" виготовити з солоного тіста символ весняного відродження природи - писанку. Діти розкрили свій творчий потенціал, створюючи виріб у власній авторській манері.

Кожна писанка відрізнялась одна від іншої, відображаючи внутрішню красу душі та передсвятковий настрій. Великодній майстер-клас викликав неабияку зацікавленість як у вихованців, так і у вихователів. Під час майстер-класу діти дізнались про особливості виготовлення писанок. Таким чином в дружній та родинній атмосфері, із захопленням та цікавістю діти навчалися виготовляти писанки і з піднесеним настроєм сфотографувалися на згадку.

Вироби, виготовлені під час заходу, стануть чудовою прикрасою для створення святкової атмосфери Великоднього свята та збережуть чудову пам'ять про гарно проведений час.

Костенко Тетяна - науковий співробітник відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!