Бобринець: Активна громада береться до справи!

14.05.17, 10:00

Днями пройшов обіцяний тренінг для представників Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади – за программою «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні. Провела тренінг майстер-фасилітатор програми на Кіровоградщині, координатора громадської організації «Прес-клуб реформ» Вікторія Талашкевич.

У гостинному залі міської ради протягом п’ятниці активні громадяни Бобринеччини обмінювалися думками про досягнення, виклики і ресурси, наявні у громаді, висловлювали ідеї щодо проектів соціальної дії, дізнавалися про успішні проекти, котрі були реалізовані на Кіровоградщині та в Україні.

Вікторія Талашкевич розповіла про вимоги до написання проектів соціальної дії і умови фінансування проектів з боку порграми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні, а також розказала, як вже реалізовані проекти змінили різні куточки Кіровоградської області та України.

На цьому співпраця активістів не завершується, і програма DOBRE у Бобринецькій ОТГ тыльки набирає обертів. Адже тренінг якраз і було проведено у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Партнер програми на Кіровоградщині – громадська організація «Територія успіху».



текст, фото та відео - Вікторія Талашкевич


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!