"Територія успіху" відзначила свій дев'ятий день народження у Прес-клубі

21.05.17, 12:00

Громадська організація "Територія успіху" відзначила свій дев'ятий день народження у Прес-клубі реформ - у форматі відкритого звіту про свою діяльність. Минулий рік приніс свої плоди. Деякими з них активісти особливо пишаютсья, бо вони дали можливість розвиватися багатьом соціальним ініціативам:

- 1464 особи отримали відповіді на свої запити і безкоштовну юридичну підтримку, звернувшись у громадську приймальню УГСПЛ за допомогою;

- 11 проектів соціальної дії від громадських організацій Кіровоградської та Черкаської областей було відібрано та підтримано на загальну суму близько 1 млн грн у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що фінансується Європейською Комісією та адмініструється ГО «Центр «Жіночі перспективи» (м. Львів);

- понад 60 осіб серед ВПО та місцевого населення стали бенефіціарами масштабного спільного проекту з IOM Ukraine – «Інформаційна та стабілізаційна підтримка засобами до існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні». Їх було підтримано на загальну суму близько 1,2 млн. грн.. Проект направлений на допомогу у започаткуванні та розвитку власної справи розпочався у кінці грудня 2016 року і триває досі, проте вже кілька бенефіціарів мають свої успішні історії, частково представлені на прес-конференції.

Детальніший звіт незабаром з’явиться на нещодавно оновленому, завдяки участі у проекті #Tech2Empower міжнародної організації @WAKE, сайті організації (watchdog-kr.com.ua) та на офіційній сторінці ГО "Територія успіху" у фейсбук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!