130 підприємців Кіровоградщини розширили власний бізнес!

29.05.17, 16:24

З початку року 130 підприємців малого та середнього бізнесу Кіровоградщини скористались перевагами програми КУБ (Країна успішного бізнесу) ПриватБанку та отримали більше 25 млн грн на розвиток та розширення бізнесу. 4 квітня програмі ПриватБанку КУБ виповнився 1 рік.

За перший рік роботи було видано 9000 кредитів підприємцям малого та середнього бізнесу, з них 154 - клієнтам агросектору, створено 151 009 робочих місць, проведено бізнес-форуми у 10 містах України ( в т.ч і Кропивницькому). Створено навчальний проект для підприємців-початківців - ІнКУБатор

“У бізнеGidroavtomatizaciya.jpgсі я не перший рік, умію оцінювати і ризики, і прораховувати прибуток, - розповідає Сергій Карелін, директор ПП “ Гідроавтоматизація”, - Потрібні були кошти для розвитку, впровадження нових ідей. Програма “КУБ” дала можливість не витягувати кошти з бізнесу. Переваги КУБу вагомі - відсутність заставного майна та живі кошти. Звичайно, будь-які кредити ми маємо повертати, тому слід усе прорахувати, усі ризики та можливі негаразди. Гроші люблять, щоб їх рахували”.

Будь-який підприємець малого та середнього бізнесу може отримати швидкі кошти на підтримку чи розвиток, звернувшись до відділення ПриватБанку або залишивши заявку на сайті. Кредит надається підприємцям або юридичним особам на термін до 12 місяців, з щомісячною ставкою 2% на місяць на початкове тіло кредиту. Сума, на яку можна розраховувати - від 50 тис. грн до 500 тис. грн. Кошти надходять на поточний рахунок. Застава по кредиту не оформляється.

“Ми взяли на себе амбітну місію - відновлення економіки України шляхом доступного кредитування підприємств малого та середнього бізнесу, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Створення нових робочих місць дозволить наповнити державну скарбницю, кошти з якої підуть і на розвиток інфраструктури, і на соціальні проекти. Наша країна мусить стати справжньою країною підприємців, країною розвинутої економки та високого рівня життя. І для цього у нас є все”. Разом ми піднімемо підприємництво на якісно новий рівень, що дозволить Україні стати справжньою країною підприємців, пожвавити економіку та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!