Готові до співробітництва!

14.06.17, 12:00

Готові до співробітництва! Угоду про співробітництво між громадською організацією «Агентство розвитку територій» та ТОВ «Академія публічно-приватного партнерства» було підписано 30-го травня 2017 року у Києві. Це стало логічним завершенням спільно організованої і проведеної у столиці Міжнародної конференції «Модернізація інфраструктури в Україні: нові можливості для участі приватного бізнесу».

Голова Агентства розвитку територій Олександр Мільто та Президент Академії публічно-приватного партнерства Анна Шатковська задекларували свою готовність до співробітництва у таких напрямках, як стратегічне планування розвитку територій, розробка і реалізація проектів державно-приватного партнерства, взаємодія із представництвами програм міжнародної фінансової та технічної допомоги в Україні, а також розробка та реалізація спільних грантових проектів, залучення потенційних інвесторів для розвитку територій і, звісно, вивчення та адаптація передового досвіду та кращих практик.

- Світовий досвід, який ми вивчали і в Іспанії, і в Польщі, і в Китаї, переконливо доводить, що проекти у сфері публічно-приватного партнерства дозволяють у стислі строки залучити необхідний капітал в інфраструктурні проекти на локальному рівні та забезпечити стрімке економічне зростання територій, - переконаний Олександр Мільто.

Угода між Агентством розвитку територій та Академією публічно-приватного партнерства передбачає взаємну координацію заходів задля розвитку публічно-приватного партнерства в Україні. Така взаємодія сприятиме налагодженню ефективної співпраці влади, громадськості та бізнесу, а також встановленню і розвитку існуючих міжнародних контактів. Спільна робота передбачає також активізацію інвестиційної та грантової діяльності.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!