Зіркові канікули «Росинки»

19.07.17, 12:00

З 23 червня по 11 липня вихованці молодшої групи Народного хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного ЦДЮТ стали учасниками тематичної зміни «Наш вибір – європейська Україна» в Українському дитячому центрі "Молода гвардія"(м.Одеса).

Окрім купання у морі, різноманітних цікавих заходів, веселих дискотек, усіляких святкових дійств на вихованців колективів чекали щоденні репетиції, адже вони не просто відпочивали, а приймали участь у Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули у «Світі талантів».
Особливими за багатством емоцій і професійною користю стали майстер-класи народних артистів України композитора Олександра Злотника, актора Олексія Богдановича та майстра спорту з художньої гімнастики Наталії Борсук, а найвідповідальнішими за весь період конгресу стали три конкурсні дні, в яких визначалися переможці у різних номінаціях.

Вихованці «Росинки» (художній керівник – Заслужений працівник культури України – Галина Чайковська, керівник молодшої групи – Маргарита Пятова) представили на розсуд журі два номери «На Івана нічка мала» та «Черевички», за які отримали Диплом 1 ступеня, кубок переможців фестивалю та можливість виступити на заключному Гала-концерті!

Феєричне дійство наприкінці зміни надовго запамятається учасникам ансамблю, адже почесні нагороди вони отримали на сцені від народного артиста України Василя Ілащука та Почесного Президента Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» і Міжнародного дитячого фестивалю «Світ талантів» Лідії Лісімової.

Щасливі та натхненні перемогою маленькі "росиночки" повернулися додому. Веселі канікули продовжуються.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!