Депутат від Кіровоградщини - на останньому місці рейтингу ОПОРИ

23.08.17, 14:00

У липні 2017 року народні депутати - мажоритарники від Кіровоградщини були малоактивними у законодавчій роботі, а в окрузі працював лише один з п’яти депутатів. Усі депутати, діяльність яких досліджує ОПОРА у Кіровоградській області, знизили показники у рейтингу.

І коли Анатолій Кузьменко (ВО 103) поступився всього лиш на одну позицію – перейшов на 59 місце (з 58- го), то показники інших депутатів знизилися. Олесь Довгий (ВО 102) перейшов на 66 місце (з 45-го), Станіслав Березкін (ВО 100) – 71 місце (з 67 - го), Костянтин Яриніч (ВО 99) – на 86 місце (з 30-го), Михайло Поплавський (ВО 101)очолив антирейтинг – опинився на останньому, 89 місці у рейтингу.

Жодного пленарного засідання Верхоної Ради у липні не пропустили депутати Анатолій Кузьменко(фракція партії «Блок Петра Порошенка») та Станіслав Березкін (група Партія «Відродження»). Анатолій Кузьменко за звітній період став автором одного запиту щодо проблем округу - врегулювання проблемних питань відносно відновлення втрачених соціальних гарантій колишнім працівникам структурних підрозділів Державної холдингової компанії `Олександріявугілля`. Станінлав Березкін законодавчої активності не виявляв.

Олесь Довгий(група «Воля народу») у липні відвідав 3 з 6 пленарних засідань Верховної Ради. У звітній період Олесь Довгий мав виступи в парламенті та надіслав два депутатські запити.

Народний депутат Костянтин Яриніч (фракція партії «Блок Петра Порошенка») протягом місяця не відвідував пленарних засідань Верховної Ради(згідно з письмовою реєстрацією). Натомість депутат єдиний з п’яти був активним в окрузі, проводив прийоми громадян.

Проявів законодавчої активності народного депутата Михайла Поплавського(група "Воля народу") зафіксувати не вдалося. Також депутат не був активним в окрузі.

Повна таблиця рейтингу доступна за посиланням.

Моніторинг здійснюється Громадянською мережею ОПОРА в рамках Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами.

За коментарями звертайтеся: Зоя Лебідь, громадська консультантка ОПОРИ у Кіровоградській області
тел.: 0957943072
e-mail: zoyhmil@uk.net

Довідково:У 2017 році в 13 областях України Громадянська мережа ОПОРА реалізує інформаційно-просвітницький та моніторинговий проект, який здійснюється у рамках Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами. Проект спрямований на залучення громадян до парламентського процесу, підвищення їх поінформованості про діяльність Верховної Ради України, парламентських партій на народних депутатів України. Відбір депутатів для моніторингу відбувався за критеріями пропорційного представництва всіх парламентських сил, гендерного аспекту, попередніх показників активності в окрузі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!