AtmAsfera, Katya Chilly Group 432Гц та всі-всі-всі

05.09.17, 14:00

Грандіозний концерт за участю відомих українських гуртів відбувся у минулу неділю на центральній площі Героїв Майдану - у рамках заключного дня Національного мистецького фестивалю "Кропивницький-2017", повідомляє сайт "Кавун". У самісінському центрі Кропивницького послухати виступи AtmAsfera, Katya Chilly Group 432Гц, FamiliaPerkalaba, Navkolo Kola, Vivienne Mort та Другa Рікa зібралися декілька тисяч містян та гостей міста. Ведучими заходу були Аня Заклецька та Дмитро Лазуткін.

Глядачі сприймали "на ура" абсолютно кожен виступ виконаців. Завершили концерт під назвою "УКРАЇНСЬКИЙ МЕЙНСТРІМ" годинним виступ Другої Ріки. Під час закриття фестивалю Міністр культури України Євген Нищук подякував народному депутату України Олександру Горбунов, який ініціював проведення Національного фестивалю "Кропивнциький-2017". А також запитав містян "чи потрібні нашому місту саме такі заходи?". На що публіка схвально та гучно відповіла "Так".

- Митці різних жанрів, яких знають не тільки в Україні, а й в Європі, приїхали сюди і говорять, що у Кропивницькому неймовірно класна аудиторія. Що тут супер класна молодь і вони діляться цими враженнями скрізь по Україні. Раду Поклітару був просто шокований наскільки тут класно сприйняли його глибоку виставу. Тож, фестиваль "Кропивницький-2017" потрібний для об'єднання людей, для розуміння, для того щоб ми подолали усі негаразди, депресію, щоб ми несли в собі почуття перемоги, миру та любові одне до одного, - виступив з промовою Міністр культури Євген Нищук.

- Наше місто ніколи не бачило такого аншлагу, ніколи аншлагу не бачили театр та обласна філармнія, ніколи не було стільки людей на вулицях. І я думаю це тільки початок. Я знаю, що люди, які приїхали у Кропивнциький, закохалися в це місто. Хай живе фестиваль, хай живе Кропивницький, - зазначив інціатор Національного мистецького фествиалю "Кропивницький-2017", народний депутат України Олександр Горбунов.

Опісля Міністр культури Євген Нищук офіційно оголосив, що перший Національний мистецький фестиваль "Кропивницький-2017" офіційно закритий. Та висловив сподівання, що завершуючи фестиваль ми очікуємо на його продовдення наступного року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!