Cтендап-вечір у Кропивницькому: Дорослішання Гросу, жіночі подарунки та хропіння

25.09.17, 16:00

Днями у Кропивницькому пройшов стендап-вечір - від клубу «KropClub». Виступали кропивницькі коміки: Ігор Гапченко, Олександра Крикун, Максим Зарва, Олександра Гонтар та Ярослав Ярошевський. Крім того, були два запрошені гостя із столиці – Сергій Липко та Єгор Шатайло, пише "Гречка"

Ярослав розмірковував про те, чи не всесвітня змова це - хропіння? Адже ти сам не почуєш, як хропиш, зазвичай це тобі розповідають інші. Олександра Крикун розповідала про швидке дорослішання співачки Аліни Гросу: "Коли я була у підлітковому віці - купила журнал "Юна леді", де було інтерв'ю з Аліною Гросу. Співачка розповідала про те, що в 13 років її улюблений фільм – це всі частини "Американського пирога". А мені в цей час батьки закривали очі, коли цуцик обіймав кошеня на ім’я Гав".

Максим Зарва торкнувся вічних тем - сім'ї та стосунків: "Нещодавно я дізнався, що є криза трьох і семи років стосунків. У нас із дружиною все відразу: 7 років разом, і три роки у шлюбі. А цієї весни ще і малий народився. Ще і рудий, хоча моя дружина каже, що він світло-русий". Олександра Гонтар розповідала про жіночу тенденцію залишати собі подарунки, які купуєш для когось, бо вони занадто круті: "У чоловіків немає такого. Ще жоден не сказав: "ця ліска занадто класна для Сірьоги, залишу її собі", або "у мене вийде краще лагодити цією викруткою, не для Ігоревих рученьок вона створена".

Олександра Гонтар
Олександра Гонтар
Ігор Гапченко, лишаючись у своєму перманентному образі "селюка" (як він себе називає), розповідав про особливості цієї категорії людей: "Нещодавно побачив рекламу на стовпі "лікування алкоголізму та наркоманії", а внизу посилання - снайпер.соm. Тобто, вони пропонують їх відстрілювати? Не знаю, наскільки це хороша ідея, адже для мого села це був би геноцид".

У Єгора Шатайла був досить своєрідний стендап:"Нещодавно моя дівчина мені сказала, що дуже мене розчарує. І розчарувала. Але не дуже. Мене це дуже розчарувало"

Сергій Липко розповідав про службу в армії, що фактично є його візитівкою. Але і на інші теми комік теж жартував. Зокрема, про вуличних музикантів: «Мені здається, що показником професіоналізму вуличного музиканта є танцюючий поруч бездомний». Сергій вже виступав у нас в місті, на сольному вечорі від Насті Дерської.

Загалом на вечір прийшло близько 100 глядачів. Фото: Ярослав Ярошевський.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!