Розширила бізнес, завдячуючи КУБу, підприємиця з Новоукраїнки

14.10.17, 12:00

Країна успішного бізнесу (КУБ) - національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі набирає на Кіровоградщині потужних обертів. Лише за третій квартал нинішнього року 150 підприємців регіону отримали фінансову підтримку на суму більше 30 млн грн. Для порівняння, за аналогічний період минулого року цією програмою скористались 100 підприємців.

Новоукраїнська бізнес-вумен, власниця квіткових магазинів «Флора», скористалась програмою національного розвитку підприємництва двічі. Завдячуючи КУБу отримала можливість розширити бізнес - відкрити ще один магазин та навіть створити додаткове робоче місце. «Стало питання розширення бізнесу і край були потрібні «живі» гроші, - розповідає Лариса Донець, власниця магазинів «Флора» у м.Новоукраїнка Кіровоградської області. - Працювати з ПриватБанком завжди приємно - швидко, зручно, прозоро і вигідно. Тому і за коштами звернулась саме до них. А куди ж іще?»

«Основним завданням програми є розвиток економіки держави через інвестування малого та середнього бізнесу, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми прагнемо показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей. Нашим завдання є не лише надихнути на прояв ділової ініціативи жителів Кіровоградщини, але й надати практичні інструменти для створення чи розвитку власної справи»

Програми, створені ПриватБанком для малого та середнього бізнесу, не лише стимулюють фінансово, але й допомогають розпочати чи розвинути власний бізнес порадами, консультаціями, інноваційними сервісами, що доступні для майбутніх та нинішніх підприємців. Усі, хто мріють про добробут родини та своєї країни, повинні розуміти, що підприємництво є найбільш реальним засобом втілити мрії у життя. З початку року лише через програму КУБ в регіональний бізнес інвестовано майже 84 млн грн. 419 проектів підприємців Кіровоградщини отримали можливість розвитку та розширення. ПриватБанк - Банк для тих, хто любить Україну.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!