Онлайн-тренажер на знання правил дорожнього руху

08.11.17, 14:00

За останні місяці 58 000 громадян вже скористалися онлайн-тренажером зі знань ПДР на сайті hsc.gov.ua. Для вашого розуміння, за ці чотири місяці посвідчення водія отримали 73 892 громадянина.

-
Наша мета, аби таким тренажером скористався кожен, хто готується до іспиту і вчить ПДР, кожен, хто вже є водієм і просто хоче себе перевірити. Знаємо сотні історій про те, як зміна питань з 1 липня та їх відкритість стала важливим кроком у популяризації ПДР, - пише Сергій Воскобойник.

Он-лайн тренажер на сайті є повністю аналогом тестових питань, які ви складаєте у сервісних центрах МВС на іспиті з отримання посвідчення водія. Там же на сайті, можете скачати і актуальний перелік питань. Наступні кроки - відкритий рейтинг автошкіл, та фото-, відеофіксація практичної частини іспиту. Stay tuned! Слідкуйте!



Комментарии

Серега Шевчук14 май 2018 13:29
0
А на этом сайте уже есть и рейтин автошкол и отличные тесты-онлай. И, что само главное, тесты являются идентичными представленным на экзамене в Сервисных Центрах МВД. https://green-way.com.ua/test-pdd/uk
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!