​Аудіо, відео, фото, анімація: Чотири виклики для молоді із Кропивницького

20.11.17, 16:00

Школярі із Кропивницького удосконалюють свої вміння в анімації, візуальному мепінгу, створенні фото-історій та роботі зі звуком. Сьогодні у рамках таборівки «Indie Media Camp», яку підтримує Посольства США в Україні, півсотні юнаків та дівчат із різних міст України, будуть працювати у командах та створювати свої медіа-проекти.

Тренерами у рамках «Indie Media Camp» виступають цікаві і досвідчені експерти та експертки, зокрема, Родіон Шуб, керівник анімаційної студії «Ridni animation», Катерина Радченко, куратора проекту «Odessa//Batumi Photo Days», а також Євгеній Ващенко, засновник студії «v4w.enko» і Євген Насадюк, студія аудіо-турів «Pic pic».

Всі учасники кемпу отримали можливість вибрати, в якій команді працювати і в якого тренера переймати знання. В результаті, представники із Кропивницького будуть працювати у трьох різних групах, які обрали самі. Владислава Чистоганова, Анастасія Бабак, Владислав Самсонов і Денис Щербатюк опановуватимуть мистецтво фото-історій. Інструментами візуального меппінгу займатимуться Артем Щербатюк і Катерина Тебякіна, а Михайло Кнідзе і Валерія Лінчевська будуть готувати медіа-проект у форматі «Місто та звук».

- Школа, що ніхто із нашої групи не обрав роботу у групі, що займатиметься анімацією, тож я буду ці дні працювати із командою анімато рів, щоб потім мати можливість поділитися отриманими знаннями із колегами у Кропиницькому, - розповідає куратора кіровоградської групи, координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.

За словами Вікторії, вже зараз у команди із Кропивницького виникла ідея, по поверненню додому, провести семінар або інший захід у форматі meet-up, щоб всі, хто взяв участь у таборівці «Indie Media Camp», могли поділитися своїми знаннями із однолітками. Адже із Кіровоградської області було майже півсотні заявок, а шанс поїхати на кемп отримали лише восьмеро.

- Ми будемо раді, якщо після завершення кемпу його учасники та учасниці повернуться додому і щось зроблять після цього: створять свою команду, свій локальний медіа-проект, поділяться своїм досвідом, - говорить спів-засновник «Indie Media Camp» Дмитро Тяжлов.

Слідкуйте за перебігом кемпу на сторінці у Фейсбуці



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!