​ПриватБанк гостинно зустрічає друзів

17.01.18, 18:00

Щороку співробітники ПриватБанку, що у Кропивницькому по вул. Преображенській, 26/80, радо зустрічають друзів, клієнтів та усіх, хто приходять привітати з новорічними та різдвяними святами. В ці святкові дні у фінансовій установі лунають різдвяні колядки, щедрівки та просто щирі привітання з новорічними святами. Цього року до установи завітали колективи викладачів Центру дитячої та юнацької творчості «Центр – Юність» Новенської селищної ради, вихованців Староосотського дитячого обласного протитуберкульозного санаторію та юніорів ЗОШ №10.

«Ми пишаємось тим, що про нас пам’ятають, шанують та приходять привітати, поділитися добром, теплом і радістю, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського РУ ПриватБанку. - У цьому році в переддень Нового року та саме у день народження Кіровоградської філії нас гарно вітав колектив викладачів Центру дитячої та юнацької творчості «Центр – Юність» Новенської селищної ради. Яскраві костюми, професійний спів колядок та щедрівок припав до душі усім співробітникам. Окремо хочу розповісти про душевне, гарне привітання наших давніх друзів - вихованців Староосотського дитячого обласного протитуберкульозного санаторію та юніорів ЗОШ №10. Це було настільки по-дитячому безпосередньо, щиро та зворушливо! Щиро дякуємо та чекаємо і наступного року».

«Найперше, ми вітаємо усіх співробітників ПриватБанку з Новим роком та Різдвом Христовим і від чистого серця бажаємо добра, злагоди, любові, родинного затишку і тепла, - розповідає Надія Левченко, головний лікар комунального закладу «Староосотський дитячий обласний протитуберкульозний санаторій». - Нехай добро, що даруєте ви дітям, повертається до вас сторицею. Ми вдячні усім, хто підтримує наших вихованців, а дітки створюють вам радісний настрій. Щиро дякуємо ПриватБанку за співпрацю, таку завжди вчасну і потрібну допомогу. Але ж не хлібом єдиним. Духовна сторона життя має завжди переважати над матеріальною. Тому ми тут і даруємо вам наші творчі привітання».

Новий рік завжди був і залишається найбажанішим святом у кожній родині. В період зимового циклу свят - Різдво, Щедрий Вечір, Старий новий рік - помітити сьогодні веселі ватаги щедрувальників у нашому місті не просто, майже неможливо. Про особливі прикмети: яскраві костюми, восьмикінцеві зірки, великого дзвіночка, що сповіщає всіх про колядників, останній з яких носить в мішку все те, що господарі будинків накидають колядникам, годі й говорити. Багато традицій з роками нівелюються, деякі лишаються, інші вдосконалюються. Співання колядок під час різдвяних свят є не просто ритуалом для кожного українця. Це традиція, яка тісно пов’язує покоління, надає можливість не забувати звичаї свого народу, відчути себе справжнім нащадком козацького роду. І хоча це вже не настільки популярно, як раніше, ми все рівно намагаємося порадувати своїх рідних різдвяною піснею під час свят. Дуже хочеться вірити, що ця традиція нікуди не зникне. А ви вмієте колядувати, знаєте хоча б декілька справжніх колядок?



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!