​ПриватБанк привітав ветеранів Другої світової війни

10.05.17, 18:00

Вже стало гарною традицією для співробітників Кіровоградської філії ПриватБанку особисто вітати ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги, щоразу проявляючи шану та повагу тим, хто ще з нами. Травень чи не у кожного українця асоціюється зі світлим святом Перемоги. Нажаль, учасників Другої світової вже залишилось не так багато, часу пройшло немало, тому і привітання, зустрічі, спомини мають неабияку цінність.

“Ми ніколи не забуваємо про наших ветеранів, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Завжди намагаємось віднайти час аби не лише привітати зі святами, але й просто зустрітися, поговорити, почути їх. Як світяться їх очі, випромінюючи непідробну радість, добро та вдячність. З Володимиром Федоровичем Левченком, членом спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни Кіровоградщини ми стали вже друзями. Найбільше мені до душі наші зустрічі вдома, за чашкою чаю та смачним печивом з цукерками. Як же їм подобається пригощати! Ми переглядаємо старі фотографії, які завжди викликають спомини, спонукають до розмов та роздумів. Такі зустрічі потрібні, мабуть, нам більше ніж ветеранам. Ми вчимося у них мужності, людяності та чуйності”.

Не порушуючи традиції, приватбанківці привітали давніх друзів - членів спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни Кіровоградщини, квітами та грошовими подарунками.

“Надзвичайно приємно зустрічатися зі співробітниками ПриватБанку, з якими ми за стільки років знайомства уже стали друзями, - ділиться враженнями Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни. - Щира вдячність за підтримку, за те, що ніколи про нас не забуваєте. Ще пару років назад ми мали змогу та здоров’я для урочистостей, сьогодні багато хто з нас навіть на вулицю не мають змоги вийти, такі наші немалі роки. Та ми з задоволенням приймаємо друзів вдома, частуємо, ділимося радостями та хвалимося онуками. Ми вже живемо спогадами”.

Повага, увага, розуміння та підтримка, ось що сьогодні потрібно усім нашим героям усіх війн. А ще вони повинні завжди бути впевненими, що їх подвиг ніким і ніколи не забутий.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!