​Жителі Кіровоградщини не лише цінують своїх рідних та близьких, але й активно підтримують їх фінансово

02.02.18, 10:00

За минулий рік у терміналах самообслуговування області було здійснено 2,5 млн транзакцій на загальну суму у майже 2 млрд грн., що на 0,5 млн транзакцій більше показника 2016 року та свідчить про ріст популярності користування пристроями віддаленого банкінгу.

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, до топ-послуг, якими найчастіше користуються кропивничани в терміналах ввійшли: поповнення банківських карток (1,2 млн транзакцій на суму більше 1,5 млрд грн протягом минулого року), поповнення мобільного зв”язку (більше 700 тис. транзакцій на суму більше 216 млн грн ) та оплата комунальних платежів ( майже 500 тис. на суму більше 320 млн грн). Наразі найчастіше термінали самообслуговування ПриватБанку в регіоні використовувались для поповнення банківських карток рідних та близьких. Відтак жителі Кіровоградщини не лише цінують своїх рідних та близьких, але й активно підтримують їх фінансово.

Через термінали самообслуговування можна здійснити більшість банківських операцій: поповнити будь-які картки ПриватБанку, оплатити кредит, поповнити мобільний, оплатити рахунки за Інтернет, телефон, телебачення, оплатити комунальні послуги, оплатити штрафи ДАІ, здійснити перекази PrivatMoney. Крім того, через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч, отримати посилки у почтоматі чи скористатися іншими корисними сервісами. Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карток. В їх ефективності і зручності переконуються все більше людей. Можна легко розібратися, як здійснити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть у разі виникнення запитань до меню чи функцій пристрою завжди можна звернутися за допомогою до спеціаліста у відділенні, де знаходиться термінал.

Через термінали самообслуговування ПриватБанку можна здійснити більшість банківських операцій: поповнити будь-які картки ПриватБанку, оплатити кредит, поповнити мобільний, оплатити рахунки за Інтернет, телефон, телебачення, оплатити комунальні послуги, оплатити штрафи ДАІ, здійснити перекази PrivatMoney. Крім того, через термінали ПриватБанку можна вільно купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч, отримати посилки у почтоматі чи скористатися іншими корисними сервісами. Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карток. В їх ефективності і зручності переконуються все більше людей. Можна легко розібратися, як здійснити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть у разі виникнення запитань до меню чи функцій пристрою завжди можна звернутися за допомогою до спеціаліста у відділенні, де знаходиться термінал.

На сьогодні для послуг клієнтів на Кіровоградщині працює більше 270 терміналів самообслуговування ПриватБанку, встановлених як в банківських відділеннях, так і в найдоступніших громадських місцях, що дозволяє отримати вільний доступ до сучасних банківських послуг в будь-якій точці області.

“Клієнти інших банків теж можуть скористатись послугами терміналів самообслуговування ПриватБанку, використовуючи як готівку, так і пластикову картку іншого банку, - розповідає Марина Сліпченко, керівник направлення Розвиток і контроль банкоматної і термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Клієнту досить лише підтвердити вхід, ввівши пароль, який буде відправлено на мобільний телефон”.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!