​ПриватБанк знешкодив банду викрадачів терміналів

20.02.18, 14:32

Днями Служба безпеки ПриватБанку та поліція затримали банду грабіжників, які викрали термінал самообслуговування з холу одного з відділень банку на Кіровоградщині.

Як повідомили в Службі безпеки банку, 16 лютого о 4 ранку в систему онлайн-спостереження мережі банкоматів і терміналів самообслуговування банків надійшов сигнал про пошкодження одного з терміналів самообслуговування, встановленого у відділенні банку в Світловодську (Кіровоградська обл). Злочинці проникли до зони 24/7, зірвали термінал з місця кріплення та вивезли його на автомобілі, при чому злочин тривав 20 секунд.

Завдяки спільним діям Служби безпеки банку та поліції, які вели в регіоні оперативну розробку за фактами аналогічних злочинів, банду зловмисників вдалося затримати по гарячих слідах. Під час затримання автомобіль злочинців потрапив у ДТП, постраждалих немає. Проти затриманих трьох жителів Кіровоградської області порушено кримінальне впровадження, поліція вивчає можливу причетність банди до інших спроб злому терміналів самообслуговування українських банків та фінансових компаній.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!