Голос місцевих ЗМІ у процесах децентралізації

19.04.18, 10:00

Днями у Кропивницькому пройшов тренінг для двох з половиною десятків редакторів та журналістів районних і обласних медіа Кіровоградської області. Тренінг організував і провів Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки програми «U-LEAD з Європою» задля покращення діалогу із населенням щодо реформи з децентралізації.

Спікерками під час тренінгу виступили радниця з питань децентралізації Валентина Шеремет та радниця з комунікацій Вікторія Талашкевич. Мова йшла про суть та зміст реформи, а також про ситуацію на Кіровоградщині і про те, як, використовуючи соціальні мережі та інші онлайн інструменти/майданчики медіа можуть посилити свій вплив на громади.

Вікторія Талашкевич та Валентина Шеремет
Вікторія Талашкевич та Валентина Шеремет
- Дякую за змістовний тренінг! Поглибила свої знання про децентралізаційну реформу та те, як просувати інформацію про неї через соціальні мережі. Дуже пізнавальним для мене було знайомство з представницями та представниками районних ЗМІ. З собою взяла на озброєння декілька нових інструментів для візуалізації, роботи в команді та інформацію про можливі платформи для створення сайтів. Була рада поділитися своїми знаннями, - пише Ірина Ткаченко, керівниця Агенція сталого розвитку "Хмарочос".
Ірина Ткаченко
Ірина Ткаченко

Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номерами: (0522) 32-02-86 або 095-356-35-98 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).

Авторка фото - Олена Карпенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!